Jump to content

djbobbyd

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a3 1.6 FSI 2003

Контакти

  • Website URL
    www.djbobbyd.org

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Cyprus

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

djbobbyd's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Невъзможно е, дъжд при нас няма от началото на Април. А последните 2 седмици температурите са 32 градуса.
  2. След като излязох на пътя 250 метра, всичко се нормализира и вече няма индикации на таблото!
  3. Здравейте, в движение колата беше загряла до 90 градуса, на 2.6000 оборота и пуснах за малко климатика защото навън беше 32 градуса. На таблото за малко ми светна EPC, спрях климатика и намалих звука на музиката, за да чуя двигателя. Днес запалих да проверя, нямах проблем и реших да сваля клемата на акумулатора за 5 мин. След което ми светнаха съвсем други индикатори (в ляво неизвестна за мен със знак внимание, в дясно електромеханично управление и в средата масления сензон до 1км), преди да запаля двигателя и след това остава знака внимание и електромеханично управление. Някой да помогне със съвет, благодаря предварително?
  4. Тази вечер си разкачих акумулатора за 3 минути и всичко работи както трябва: уреда отчита температура и вентилаторите спряха да въртят.
  5. Аз съм сменил комплекта от тяло с 2 термостата + датчика на 27.12.19 и преди 10 дена за проба смених датчик под радиатора за вентилаторите! Тази вечер си разкачих акумулатора за 3 минути и всичко работи както трябва: уреда отчита температура и вентилаторите спряха да въртят
  6. Решихте ли проблема? При мен спира да отчита температура на таблото и вентилаторите се включват след като запаля. Сменил съм цялото тяло с 2-та термостата и датчика, след месец като се появи проблема сменихме за тест датчика под радиатора. Като се закачи уред за диагностика и всичко работи нормално за 6-7 дена.
  7. djbobbyd

    Проблем с охлаждането

    Уреда за температура на таблото ти работи и отчита 90 градуса, докато работи постоянно вентилатора нали?
  8. Здравейте на всички, търсих на форума и не намерих подобен проблем. Преди повече от месец смених термостата и колата работеше перфектно. Но от 2 седмици индикатора на таблото не показва, че колата е загряла и вентилаторът работи постоянно на пълни обороти. Моят механик не открива грешка при диагностиката. Тръбите към радиатора са топли, но не горещи, вентилаторът работи и уредът не показва температура на таблото. След изключване на уреда за диагностика колата се загрява до 90 градуса, а вентилаторът се включва и изключва нормално. След 3-7 дни проблемът се появява отново, така вече на 3 пъти. Накрая заменихме температурен датчик, който е под вентилатора на радиатора и се движих седмица без проблем. Проверявах дали спира когато пусна парното на различни режими, няма разлика. Сензорът за охлаждащата течност не е проверен и всички връзки по кабелите.
  9. Здравейте, ще пусна тема с подробности отделно. На кратко при мен вентилаторите започват да въртят на пълни обороти и уреда за температура на таблото не отчита. Сменил съм за проба сензора (датчик) за температура под самият радиатор и преди това комплект термостат със сенозора. Някой да е имал подобен проблем, съвети? Audi a3 1.6 FSI 2004
×
×
  • Create New...