Jump to content

Oleg1007

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди а3 8p

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Oleg1007's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Oleg1007

    Смяна на масло

    Здравейте колеги.Колата е А4 B9 2018 2ка мотор 150hp. На 78000 км.Какво масло е препоръчително за смяна.
  2. Koлеги помагаите.Малката перка не спира да вьрти. Бушон или реле е.Или се заменява.колата е А3 8ПА 2.0 БКД 140 2006
  3. Здравейте колеги.Кой пин трябва да преместя че да тръгне медията и да спира след като извадя ключа на колата. Всичко съм купил за 2 дин букса също преходна.Медията е с андроид. Колата е А3 8PA 2006 2.0 TDI 140 BKD.Audi concert е сд-то не е с BOSE. Медията е закупена 2ра ръка и тябва да се пренаредят кабелите. Като се закачи към стандартните букси си тръгва всичко(без задните говорители разбира се) проблемът е че не спира консумацията на ток след като се натисне бутонът за гасене. Трябва да се свържи към ключа но незнам кой кабел е понеже на концерта няма схемите немога и да намеря нищо в нета,точната схема за буксата.
  4. Oleg1007

    Бкд Не пали

    Нищо няма нито пушек, мирис Нямали да ми го покаже на диагностиката като грешка
  5. Oleg1007

    Бкд Не пали

    Здравейте колеги.Тази сутрин се качвам в колата да тръгвам за работа но тя неискаше да запали.Пуснах и диагностика но нищо. Никакви грешки.Върти но не иска да запали.Релето което се намира до акумолатора в бушониерата го свалих прегледах го да нее залепнало понеже съм чел в форума за това реле но видимо е здраво. Но на излизане опуснах ключовете на колата от ръката си та мисълта ми е можели това да е предизвикало проблем с чипа вътре в ключа.Колата е А3 8ПА 2.0 140 бкд 2006 със старото табло съм без фис. На таблото нямам лампа за имобилайзер а на диагностиката не показва никакви грешки. От какво може да е.
×
×
  • Create New...