Jump to content

otlichen

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди

Контакти

  • Website URL
    https://dpanov.com/

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

otlichen's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не знам как точно да нарисувам скица, но ще го кажа по този начин - двете стаи се делят от една стена с врата, като всъщност на мястото на вратата е направен свод.
  2. Здравейте! Имам нужда от съвет, като се надявам някой да е бил в моето положение или поне да предостави адекватен съвет. Живея в къща, в която има две сходни по квадратура стаи - по около 13-14 квадрата. Те са преходни една към друга, поради което смятам да заложа на една 12ка, която да охлажда (да, основно за намаляване на температурата ще се ползва). Ходих във Вимакс за консултация, уж щяха да дойдат за оглед - не дойдоха. Като всеки българин се подсигурих и с Еклима. Съответно ми препоръчаха този инверторен климатик, както и този хиперинвертор. Въпросът е, че не знам много за тази марка, макар че често съм я срещал по фасадите на останалите домове. Аз се бях насочил към Мицубиши. Съответно да се доверя ли на препоръката им или да си действам с моя избор на марка?
  3. Забелязвам, че цените почват да падат. Надявам се скор ода се върнат на предишното ниво, че този хоумофис направо ни разказа играта с високите цени на лаптопите.
  4. Колко такива сключени сделки имаш и за колко време?
  5. Ще съм благодарен. И мен ме интересува.
  6. Има ли смисъл да купувам нещо евтино или направо да взема по-скъп и качествен модел? Отдавна се чудя да взема един регистратор, ама ще стане като в "една патка мислила, мислила..."
  7. Питай направо в магазина. Ако имат сервиз, вероятно ще ти го сложат безплатно.
  8. Почти сигурно става дума за проблем именно в мембраните. Съседът имаше сходни проблеми и това се оказа накрая.
  9. Има ли шанс да се намали от цената?
  10. Возих се в подобно преди известно време. Ако трябва да съм максимално честен - не ми допадна. Но и аз не съм от хората, които биха си купили такава кола, тъй че мнението ми не е особено меродавно, може би.
  11. Преди години имах подобен проблем. Май се сещам кой майстор го отстрани. Ще му звънна утре да видя дали ще може да ме насочи.
×
×
  • Create New...