Jump to content

Andrey562

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А7

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Andrey562's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Бутилката още е в мен . Ходих до порше запад и си взех масло за доливане- почти същата бутилка е но едното си е немско а другото е произведено в EU и тоя пич ми каза че това били ментета от рециклирани масла. 500 лв за смяната... Преди тракането не знам дали го е имало защото в момента в който я купих я обслужих. При паления и тестове преди да я купя не съм чул тракане. Но ако се кара всеки ден при сутрешно палене на минусови температури претраква точно за половин секунда и това е. Последващи паления са ок - не се чува нищо. Проблема е като не е палена с дни трака около 30 сек. Докато свали оборотите. И звука не е постоянен а тракането е като на интервали през една секунда.
  2. Здравейте, Колата я имам от месец. На 260 000 км е като на 220 000 са сменяни веригите в Ауди Италия - пълна сервизна история, доста поддържана кола . Сутрин при палене се чува тракане от към двигателя , което трае не повече от 1-2 секунди. Но ако не паля колата три дни тракането е поне 30 секунди / зимно време, 1-2 градуса външна температура/ тъй като колата в началото държи по-високи обороти. Логиката ми е че маслото се отцежда и понеже не е качествено не създава добър маслен филм по вериги/повдигачи и след като се е оттекло за два-три дни затова трака докато го завърти.Преди две седмици смених маслото в специализиран за Аудита сервиз в София - Audi Long life 5/30 уж оригинално но тъй като ми дадоха бутилката друг механик я видя и каза че е фалшиво. Първо - за първи път имам Ауди и НЕ МОГА да намеря читави кадърни майстори за Ауди в цяла София - Всеки ми вика нищо й няма, карай - абсурно е! Второ - след като веригата с всичките й прилежащи обтегачи и т.н. са сменени от какво може да е , може ли да са повдигачи, лошо масло или нещо друго ... и по-важното - КОЙ може да ми обърне адекватно внимание защото ми писна от некомпетентни майстори и играчи и трето - дали да не рискувам с ХАДО за вериги / добавка за към маслото/
×
×
  • Create New...