Jump to content

iwormnetskyq

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

iwormnetskyq's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Най-добре посети сервиз. Но в 90% от случаите с това претрисане е мехатроника. Имах проблем с моята така го решиха, при мен беше от 2/1. Успех !
  2. iwormnetskyq

    HeadUp Display

    Мерси за информацията. Не мисля да рискувам заради такава дреболия.
  3. iwormnetskyq

    HeadUp Display

    Мерси за отговора
  4. iwormnetskyq

    HeadUp Display

    Здравейте, някой монтирал ли си е HeadUp Дисплей. но оригинален не от тези, които ги продават по aliexress.
  5. И аз имах такъв шум отпред, но смениха биелетките и хидравличните тампони и заспа.И аз имах такъв шум отпред, но смениха биелетките и хидравличните тампони и заспа.
  6. Аз се доверих на Michelin Alpin 5 и на Michelin Pilot Sport 4. Много добре се държи и зимата и лятото. Тихи, много стабилни на мокри пътища. При висока скорост няма никакви вибрации и т.н.
  7. iwormnetskyq

    S tronic

    В моя случай нямам време да търся човек които да се заеме да я прави с ремонтен комплект и то да не ми даде никаква гаранция, че ще се оправи. Колата ми трябва всеки ден, ако ще я мъкна тука там да си правят опити с цел да спестя пари по добре да я сменям с работеща. Това с адаптациите в 99% от случаите не помага, ами временно за 1-2 дена и пак се почва. Пак казвам не съм автомобилен механик. Просто споделям с моята какво беше положението и какво я оправи.
  8. iwormnetskyq

    S tronic

    Вестауто - 4000
  9. iwormnetskyq

    S tronic

    Здравейте аз също имах проблем с ритане при преминаване от 2-ра към 1-ва и това като загрее. Смениха ми мехатроника и всичко заспа. Не се разбира кога минава от предавка в предавка.
×
×
  • Create New...