Jump to content

Vankata01

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a3

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Vankata01's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Vankata01

    Audi A3 лип спойлер

    Здравейте! Искам да попитам къде мога да намеря от тези лип спойлери които стоят над задното стъкло поразтърсих се но нищо не намирам. Ще съм ви много благодарен ако ме насочите към някой сайт.
  2. Ами ходих при един майстор днес и човека ми закачи колата и каза че всичко си работи нормално но наскоро си махнах катализатора и изправих тръбата и човека ми каза че вероятно е от това не знам и аз.
  3. Здравейте! Преди неколко дни забелязах нещо в колата ми което ме притеснява. Карам ауди а3 2.0 тди и от време на време отиваме с приятели да ги пробваме по една права. Обаче направих грешката 1-2 пъти да не я оставя да порабоди малко на място. След 1-2 дни паля колата разкарах я малко и забелязах че от ауспуха излиза синьо-сив дим. Мисля че може да е от турбината но не съм сигурен. Вие какво ще кажете по въпроса?
  4. Vankata01

    Tuning

    Много ви благодаря за съветите, но имам последен въпрос от много време ми се иска да пробвам да сложа права тръба дали ще е добре така?
  5. Vankata01

    Tuning

    А може ли само като Марка генерация да ме ориентирате понеже там малко не съм сигурен?
  6. Vankata01

    Tuning

    Това само за накрайник ли става въпрос?
  7. Vankata01

    Tuning

    Но каква генерация можеш ли да ми предложиш нещо?
  8. Здравейте колеги! Имам едно запитване към вас. Карам ауди а3 2.0тди 140 к.с. 2004 и колата много ми харесва и искам да и направя подобрения, но не знам какво да направя първо и как въобще да започна. Крайния резултат искам да е нещо от сорта на 270-280 к.с.
×
×
  • Create New...