Jump to content

PowerMate

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Персонална информация

  • Локация
    Sofiq

PowerMate's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. M, казвам ти, че от две абсолютно еднакви кутии ми извадиха две коренно различни биелетки! И на едната болтовете бяха толкова раздвижени, че едва ли не се движеха от само себе си. Другата беше чудесна - с много стегнати ябълковидни болтове и дори с гайки, каквито другата нямаше! Представяш ли си какви разлики. Това една фирма която държи на името си (СВАГ) няма да го направи и да го продава, дори и в България! Не им вярвам!
  2. Аз си взех на МООГ. Първо ми дадоха Сваг, но нещо в двете кутии имаше две съвсем различни биелетки, съвсем! И тогава ми дадоха други - МООГ, но аз не вярвам да са оригинални. Това - в магазина на Ауто Плус на Козлодуй. Да не се излъжете да си купите от там. Цената е 40 лв, а ментета ще ми пробутват. Освен това на едната от двете които както казах бяха коренно различни по външен вид, болта се въртеше толкова леко, почти колкото на износената ми биелетка. Внимавай откъде купуваш!
  3. PowerMate

    tokove

    Батко, отиди на свестен жичкаджия - има един не лош, малко скъп сервиз на ул. Орион, на ъгъла с новия бул. Тодор Александров. Там слагат и аларми, до автокъщата е лепнат сервиза. Не се бъзикай с ел. системите, че може да стане веселба! Иначе на мен ми гореше тоя бушон на таблото, защото беше прекъснат кабел за задните светлини Непременно да правериш братленце!
  4. Честито за колата, честито за жената, братче по щанга! Да си ги ползваш със здраве и да си ги караш редовно! :oops: Аз скоро гледах една красавица като твоята, 1.9 ТдИ но цената и беше до небето - 7000. А и беше малко натисната отзад! Най-обичам Аудита да спират пред фитнеса...
  5. Какво ти спънато! Тия хора просто искат да те прецакат и да си платиш на всичко отгоре за това! Добре че си се отказал!
  6. Тук му е мястото да обявим и контакт за МЕТАНОВИ газови уредби за тези които разполагат с излишни пари, излишно място в багажника (ама много място) и излишно време по 2 часа седмично за зареждането... поне в Дружба 2 - единствената засега станция в София се зарежда толкова - 1-2 часа. Но уверявам ви това не е много - нощем таксиджиите стоят и по 3 часа! Аз съм за, защото е екологично и евтино! 6 лв градско, 4 - извън града! Мирише на полски цветя е или почни на такива! http://www.ekotransport.hit.bg/ Вярвам ще е полезно за някого!
  7. Не съм чувал Арал да има ментета, уж само в Германия се произвеждало... Но гаранции няма! Много четох във форума че сте доволни от Мотул 6100. Може би тук е мястото да помолим някой с опит да посочи адрес или тел на някой магазин в който е сигурно че няма да те порежат, нито да ти продадат менте масло. Иначе аз бих си силожил от добавките за двигателя, може би универсален модификатор. Имало доста предимства в това и само един недостатък - цената! Аз карах старо БМВ с подобна добавка преди. Веднъж възседнах едно островче с него, първоначално установих, че масло не изтича и си продължих. Докато се прибирах установих че двигателя е доста по-шумен, но не му обърнах внимание. Освен това светеше лампата на маслото, ама нейсе - зелена глава - аз си карам. Едва след 20 километра колата започна да гасне. Оказа се, че помпата била потрошена от рамото и си паднала в картера съответно никакво смазване нямало. И като започне да загрява двигателя, понеже е свършил предпазният слой на добавката и от разширението на буталото, то задира в блока и двигателя блокира. Като изтине пак пали, карам една пряка и отново гасне... Та добавката си е от значение, особено в екстремни ситуации, стига да знаеш какво става под капака. Е, и бавареца е безумно здрав де, няма съмнение, още върши работа. Тогава се наложи да се сменят сегментите и едно от шестте буталца - козметичен ремонт Но в крайна сметка ментетата ни заливат отвсякаде! Тук ще ви разкажа и какво ми се случи в Ауто Плюс на Козлодуй. Та решил съм миналата седмица да си оправям предницата на новозакупеното АУДИ В4 - тропаше дразнещо. Освен 2 шарнира, 2 накрайника, 2 тампона за стабил. щанга, купих и 2 биелетки. Донесоха частите след половин час, от склад или друг магазин (свикнали сме с това все пак). Частите бяха MOOG. Съвсем случайно реших да отворя (разпечатам) кутиите на биелетките и какво да видя! Едната опакована прилично в найлонче, с гайчици както му е реда, жълтеникава на цвят - чудесно. Би трябвало и другата да е същата, но не беше! Нямаше нито пликче, нито гайки, а ябълковидните болтове се движеха с лекота . На всичко отгоре не приличаше и по цвят - беше черна. И това ако не са ментета опаковани в някой гараж те па на! В днешно време всеки може да ти направи кутия. От теб се иска само да си сложиш ментето вътре и да обявиш цената. Но така е! Вместо да взема от Юнитрейд за 160 лв. един шарнир аз го взимам за 27. Вместо да взема биелетка за 87 цената е на 50%. А дано и качеството да е поне на 50% от това на оригиналните.
  8. Благодаря! :oops: Не можах да намеря картинка 10 кв, но ще потърся някаква анимация Тук е приятно :!: и много полезно откъм съвети, ...то дано не се налага... от сервизните... :roll:
  9. Lampard е правр куцо си е да се качиш от по-силна в направо каруца. В моя случай очаквах от новото (за мен) В4 и неговите 90 коня да ме дърпат много повече, но неприятно се изненадах. Още повече е на метан и за 5-6 лева на 100 км явно нищо повече не трябва да очаквам. :? Всъщност то всичко ти се изяснява като прочетеш в книжката на модела за колко набира до 100 - близо 14 сек. и то при идеални условия! На мен не ми мърдат 18-20! Звучи отчайващо, но от някъде трябва да се започне Между другото здравейте на всички Чудесен форум!
×
×
  • Create New...