Jump to content

Qsharnashuvara

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Qsharnashuvara

  1. Струва ми се доста се отдалечихме от темата. :) Изобщо дори не приемам бензинов автомобил като алтернатива. Харесал съм този автомобил точно и за това заглавието е такова. Интересуват ме техническите разходи за автомобила и слабите места. Ще се радвам, някой с преки наблюдения да сподели мнението си. :)
  2. @Mustaka За тези неща ясно. Мен ме интерсува по-скоро по самия автомобил, ремонти, какво имат като слабо място, което се налага да се ремонтира или сменя по-често. Понеже когато разучавах за BMW-тата. Отидох при познат, който има сервиз в който правят само BMW. И това едно от нещата, които ми каза беше, че постоянно ще имам нещо да правя по предницата. За такъв тип разходи питам. А за каско, данък и т.н. е ясно.
  3. @МИТАКА1654 Здравей! Благодаря ти за отговора. Може ли да влезеш малко повече в подробности защо без да се чупи на Audi-то е толкова по-скъпа подръжката? Мен ми е ясно, че ще е скъпо, просто ми е интересно да разбера повече и да знам с какво се захващам преди да закупя такъв автомобил. Какво се води консуматив и подобна информация. Понеже да, както каза Хондата е все едно нямам кола, за 226 000 км, понеже я имам от нова, съм сменил веднъж съединител, 2 пъти накладки, една рейка и миналото лято за първи път се счупи нещо на климатика, което се оказа нещо по тока и ремонта беше 60 лева.
  4. Здравейте! Вмомента карам хонда акорд 8 генерация, но ми се иска да я сменя с по-просторна и мощна кола, която е и 4x4. Много се двоумих между BMW 5 xDrive (F сериите) и A6 C7 Quattro. След като изчетох всичко, за BMW-то се отказах тотално. Дори в техния си форум, този модел го солят ужасно. Пълен с дефекти независимо при кой двигател и ужасно скъпа подръжка заради именития "X-drive". И така почнах да търся информация в интернет за въпросния модел на Audi, който съм упоменал в заглавието, но не можах да намеря кой знае колко информация. Знам от познат, че този двигател точно бил железен, което ми се стори странно за Bi-Turbo мотор. Но и като цяло искам да разбера повече за подръжката на автомобила (като разходи на година и колко е надежден), слаби места и ако някой има преки наблюдения над въпросния двигател да сподели какви са му впечатленията, динамика, разход, ремонти и т.н.. Благодаря за отговорите предварително!
×
×
  • Create New...