Jump to content

Ivo956

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А3 Sportback

Последни посетители

427 профилни разглеждания

Ivo956's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги, от извесно време чувам странно бучене и виене при скорост от около 60-100 km/h. Бученето е постоянно, дори при завиване наляво и надясно. Моля за отговори дали проблема е във лагер главина или може да е друго.
  2. Ivo956

    ESP Fault see owners manual???

    Здравейте, днес се случи нещо много странно.. Както си карах и колата огасна, след което перката се включи. Опитах да запаля, но без успех. След като откачих акумулатора за около час и показа това на таблото ESP Fault see owners manual?? Колата е Audi A3 2.0tdi 170k 8PA
  3. Здравейте, става въпрос за Аudi A3 Sportback 2.0tdi 170k./ 8PA Преди две седмици се наложи премахване на DPF филтър физически и софтуерно. Тъй като беше замърсен и мощността на колата изчезна. Много често се случва перката да се включва при 60 градуса, а от аспуха излиза много топъл въздух. Когато дам газ колата се мъчи, върви но не е това, което трябва да бъде. Също така мотора работи много тежко и шумно, чува се едно шумене - така да се каже все едно изпуска въздух. Някой от вас имал ли е подобен проблем?
  4. Здравейте, Става въпрос за Аudi A3 Sportback 2.0tdi 170k./ 8PA Преди две седмици се наложи премахване на DPF филтър физически и софтуерно. Тъй като беше замърсен и мощността на колата изчезна. Много често се случва перката да се включва при 60 градуса, а от аспуха излиза много топъл въздух. Когато дам газ колата се мъчи, върви но не е това, което трябва да бъде. Също така мотора работи много тежко и шумно, чува се едно шумене - така да се каже все едно изпуска въздух. Някой от вас имал ли е подобен проблем?
×
×
  • Create New...