Jump to content

Tonikaradjov

Members
  • Мнения

    93
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A8 D4 4.2TDI

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Tonikaradjov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей, може ли телефонен номер за връзка с теб относно лупите, малко повече инфо да се чуем направо да си купя от теб.
  2. Tonikaradjov

    Тампони двигател

    Абе някой знае ли на какъв принцип работи този тампон, някакъв клапан ли има и каква роля играе? ..
  3. Колеги, някой използва ли лед крушки на дневните? Такива които са с вградени съпротивления, да не дават грешка.
  4. Всички се движат леко.
  5. Здравейте пичове! Преди 1 седмица сменях нивомер отпред, където е на носача, колата няма проблеми. Така в момента от вчера изписва тази грешка. Колата се вдига много бавно, и компресор преди няколко месеца е сменян. Какво да търся?
  6. Влез примерно на радио или на медиа долато си слушаш музика, имаш отдолу където ти пише sound, там трябва да го намериш
  7. @OvivO Ей колега да си жив и здрав! Потъчахме твоето реле, колата е пушка, отчита си сигнала колко е натоварен всичко ток и жица! Значи ето това реле трябва да се слага
  8. То хубаво ама моето реле е сменяно през 2018, и то ни подлъга, то не трябва да е такова, в момента гледам че комуникацията трябва да е BSS а на това което сложих е LIN
  9. А дано, само да се оправи и те черпя, че вече ми дойде до гуша, то не бяха абс и, то не бяха сменяне на двигатели заради регистраций, абе страшна работа. Сменях дебитомера заради грешките дет ми свети есп то, то се оказа реле регулатора, смених си акумулатора щото си беше пълен пътник, от 800ампера стартов ток даде 280😄 Да не говоря и ръчната колко ме въртя хаха модули кабели моторчета всичко ново и тогава тръгна… Направи ми впечатление че този регулатор който преди малко потъчах 599101 е към 130лв. А този който сложихме е към 75лв.
  10. Видях че не е същото като твоето колега, ще поръчам същото като твоето, нензам каква ще е разликата но нямам друг избор… Кабела е ок.
  11. Да, абсолютно веднага се появява. Незнам вече какво да правя... Само пари и то за нищо.
  12. Колега имам същите грешки като при теб, светка ми есп то така де, реже системи, сменен е акумулатора, модула вбагажника, днес сменихме и регулатора, с VALEO КАКЪВТо ми е и алтернатора. Пак и пак и пак я дава тази грешка, какво да правя вече незнам....
  13. Четките са си на самия регулатор, чисто нов е, и те са нови. Моят е същия, преди малко го смениха грешката си остава.
  14. Аз вече колеги мисля да се беся, какво по дяволите в таз кола трябва да сменя за да се оправи тази грешка, и да не ми реже системите през 10 мин да ми светка есп то????? Така смених акумолатора чисто нов варта агм, смених модула който е отзад на акумулатора, смених релето на генератора чисто ново ОЕМ! Какво остава за да се оправи?
×
×
  • Create New...