Jump to content

Boxera659

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 2.8 Quattro

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Boxera659's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Boxera659

    Проблем с парното

    Благодаря колега.
  2. Здравейте колеги,имам проблем с парното на АУДИ А4 Б7 2.0TDI.Сменил съм радиаторче на парното,комплект ролки и ремъци заедно с водна помпа,клапите са проверени,управлението на климатроника също,духа нещо като топло ,но според мен не е достатъчно,може ли някакви съвети.Благодаря.
  3. Boxera659

    Отдушник

    Не мога да разбера откъде снима,вътре в купето или под колата.
  4. Boxera659

    Отдушник

    Колеги,имам Ауди А4 Б7 2.0TDI имам проблем с отдушника на климатика,майстора не може да го намери,може ли някой да ми даде напътствия къде се намира, защото като пусна климатика ми се мокри душемето на задната седалка зад пасажера.Той предполага ,че е от отдушника.
  5. Колеги имам Ауди А4 Б7 ,колата е с подгрев на задните седалки,но като включа лявата грее дясната и обратно ,това нормално ли е.И едната грее по силно от другата.
  6. Boxera659

    Датчик температура

    Благодаря за обяснението, извинявай, че задавам такива въпроси,но неразбирам.Сега ми направи впечатление че в баир стрелката пак минава 90 градуса. Благодаря за информацията. Благодаря на всички за мненията.
  7. Boxera659

    Датчик температура

    Добре,но иначе перката върти.Утре ще я карам на майстор.А така колата мога ли да я карам.
  8. Здравейте колеги,имам Ауди А4 2.8,от няколко дни насам забелязах,че стрелката минава 90 градуса,стига до около 100 пускам парното и отново се връща на 90.Перката иначе си върти,досега никога не ми е минавала 90 градуса.Може ли някой да ми каже от какво може да е.
  9. Boxera659

    Перка на климатик.

    Когато пусна климатроника веднага ли тръгва малката перка или трябва да достигне някакви градуси.
  10. Колеги имам Ауди А4 2.8куатро,на газ.Като пусна климатроника на студено втората перка не се включва дори и при 110 градуса.Климатроника иначе си работи и има фреон,високо перката също работи.
  11. Колега мисля ,че намерих проблема,най вероятно е от тройниците за парното, когато ми слагаха газта.Оттам видях ,че сълзи.
  12. Някъде под казанчето за антифриз.
  13. На мен ми държи 90 градуса и вчера сложих картон и имаше капки от антифриз.
×
×
  • Create New...