Jump to content

Dilqnstoqnov00

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А3

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Dilqnstoqnov00's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Dilqnstoqnov00

    Ауди а3 2.0тди

    Здравейте група, някой знае ли какъв може да е проблема ,колата е ауди а3 спортбек 2.0 дизел, имам проблем със съединетеля, има стържещ шум, а като натисна педала шума спира, от скоро ми влиза трудно 1ва към 2ра скорост също и когато превключвам не често, но го прави педала си остава долу не се връща... Ще се радвам някой ако е минал през това да сподели мерси!
  2. Здравейте, искам да попитам кутията ми е цялата в масло и съединителя буксува, искам да си сменя семерингите на кутията но от някой фирми за авточасти ми казват директно цена от 120 лв, че защото в този семеринг имало и датчик еди сии какво и цената за да сменя един семеринг на кутия е 120 лв, та искам да попитам някой знае ли дали мога да си поръчам от някой сайт просто обикновенна семеринга без този датчик, Благодаря ви!
  3. После я закачихме и дава само грешка на егр, и че не работи 4ти цилиндър Съмнява се в колянов вал, че играе и от това вдега оборотите и направо нов двигател по - добре Без това и дюзите са за правене...
  4. Здравейте колата е 1.9 тди, и имам проблем със оборотите. Смених 2 пъти чисто нов съединител, беше разбит и след като го смених започна да вдига обороти повреме на движение, най вече на 4та и 5та предавка, вече не знам какво и къде да ходя да правя един майстор казва коляновия вал играе ии по-добра нов двигател по - евтино, после се оказа, че колата работи на 3 цилиндъра и 4тия изобщо не работи, но едва ли ще е от това това вдигане на обороти. Това го прави в движениие като подам малко по рязко газ тя вдега оборотите от 2 на 3 а скоростта не мърда и бучи като автомат това продължава 3 4 сек после падат и се изтрелва, много ще съм благодарен ако някой сподели и мо препоръча какво да правя, че вечче и аз не знам. 😔
×
×
  • Create New...