Jump to content

Donateo

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    passat b5

Персонална информация

  • Локация
    sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Donateo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги аз съм с пасат б5 2000г. и горе долу или поне аз така си мисля съм си навзел нужните неща за темпомата да си го поставя като съм си взел мулти волан но не съм сигурен в способностите си дали ще успея да го поставя сам може ли да ми дадете някакъв контакт на момчето toshko81 да видя ако нещо съм изпуснал да си го донабавя и ако има възможност да ми помогне с монтажа . Благодаря предварително
  2. здравейте колеги захванах се с една много откачена идея по колата си . карам пасат б5 но много ми допадна удобството на седалките на ауди А8 и поради това че ми е скъп за подръжка а и си обичам колата по сантиментални причини реших вместо да я сменям да и поставя салона от аудито с поставянето на седалките и връзването им да работят ел финкциите се справих но приятели ми пуснаха мухата така и така са ми налични корите от аудито да ги поставя и тях и се захванах и с това .с поставянето им на вратите се справих имам налични и управленията на стъклоповдигачите но изпитвам затруднение с това как да прекарам кабелите че да може корите на вратите и седалките да работят заедно в синхрон както са си оригинално .свалям една програма вече 5-6 седмици в която ми казаха че мога да намеря схените на връзване но като гледам как по 0,1% вдига на 3-4 дни бая ще почакам въпреки че е на 96,2% . въпроса ми основно е дали някой може да ми помогне относно това да разбера буксите от вратите и тези на седалките на къде вървят и как са навързани и дали не трябва да си взема и още някой модул защото почвам да си мисля че и комфорт модула ще ми трябва за да си комуникират заедно и да работят . ще съм много благодарен ако някой ми ги опише или нещо подобно на схема да ми даде дори и снимки биха могли да са ми полезни евентуално за да навържа системата защото нямам достъп до такава кола че да видя как са навързани нещата . благодаря още веднъж предварително :)
×
×
  • Create New...