Jump to content

Audi a8 d3 4.2i

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi Q7

Персонална информация

  • Локация
    Стара Загора

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Audi a8 d3 4.2i's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, някой знае ли нещо по въпроса за осветлението по дръжките на вратите защото не ми светят, Audi A8 D4 2011
  2. колеги, имам проблем с нафтовата помпа, моля ако някой знае къде се намира тя, да драсне два реда. Дали е под седалките или в резервоара. Колата е А8 Д4 3.0 тди 2011г. Мерси!
  3. някой да знае защо не ми свете амбиентното осветление в никоя от вратите?
  4. @CVT @CVT на самия тунер ли се намира номера и ако да тунера къде се намира?
  5. а някой има ли представа как стоят нещата с телевизията имам звук а картина няма?? колата е Audi A8 D4 2010 3.0tdi
  6. Здравейте колеги, някой знае ли как да си пусна амбиентното осветление БЕЗ да свети плафона какво ли не пробвах да натисна от менюто нямам настройка за осветление в купето някой осмици имат аз нямам? 🙂
  7. здравейте колата е Audi Q7 4L искам да сменя обикновеното озвучение със BOSE искам коментари само от хора които знаят за какво става въпрос и са го правили а не "един приятел каза". И по-точно какво се сменя как се сменя някакви други модули и т. н. насаждат ли се? не съм на ясно за това питам ако знаех щях да го направя без да пиша тук.
  8. Audi a8 d3 4.2i

    не духа студено

    Здравейте колеги, колата е Q7 3.0tdi 2006г. искам да питам някой знае ли защо климатика ми е постоянно в икономичен режим? тоест духа постоянно топло.Като вляза от менюто на MMI и се опитам да го махна ECON режима и ме изхвърля от менюто.
  9. @NIKO братле не ми помогна със този отговор особено. Знам че трябва да се ремонтира, искам да разбера някой имал ли е подобен проблем и наистина всичко от моторчето ли идва...
  10. Здравейте колеги, искам да ви разкажа за моята мъка. Купих си Q7 3.0 TDI карах го 2 седмици и както си карах я настъпах и ми светна лампата за подгревните свещи и чека (ама той чека си светеше и преди това) и колата загуби мощност до такава степен че сеедно си е без турбо. Имам от тия диагностики които се закачат с блутут към телефона и ми изкара тези грешки P2008, P0046, P0243 искам само да вметна пе когато я купувах и направих диагностика на лаптопа и там майстора ми каза че е имала проблем с моторчето на вихровите клапи. Помощ!
  11. Audi a8 d3 4.2i

    Темпомат

    колеги някой знаели защо не ми работи твмпомата на а8д3 4.2 бенз. как ли не го натиснах лостчето не става... според вас какъв може да е проблема?
  12. Здравейте колеги, нов съм във форума, днес ми се показа този символ, бих искал да знам какво значи.
×
×
  • Create New...