Jump to content

martin092

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Персонална информация

  • Локация
    Ботевград

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

martin092's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. martin092

    проблем с А8

    скролвах до 7-8ми навсякъде имаше стойност 128 ... от 9ти нагоре нищо не излизаше... да не е да трябва да се логна нещо с този 5цифрения код?
  2. martin092

    проблем с А8

    Пробвах това което колегата ми каза за ограничителя ... Влизам в Engine -> Adaptation, но след това падащото меню ми е в сиво и не мога да избера нищо от него... къде може да е проблема?
  3. martin092

    проблем с А8

    Благодаря колеги щее проверя обстоино за този ограничител... А имам още едно въпросче да не отварям нова тема тъй като пак е за Ваг-Кома ще попитам направо в тази.Свети ми airbag-a на таблото, с диагностиката дава датчик пасажерска седалка. Като няма никой свети, като седне някой на седалката гасне... Доколкото подразбирам се бъзика нещо кантара. Та въпроса ми е някой може ли да ми каже с Ваг-кома мога ли да го изкл таа да ми не свети на таблото и ако да даа ми каже как точно става. Благодаря ви предварително
  4. martin092

    проблем с А8

    Ами не точно ...до 190 се набира без никакви проблеми, но там вече изключва
  5. martin092

    проблем с А8

    Да до 190км/ч имах предвид иии не съм я развил на много равен път ама беше една дълга права. Превключва на около 3000 когато я държа на автомат/ имам опция иии да ги ръчкам сам и да я тормозя ... таа когато ги ръчкам сам е същото 4-та със 190 на 5к оборота... включвам пета и ТУШ неще повече... Колегата който е писал за ваг кома може ли да ми каже как да я проверя за ограничение във ваг кома тъй като съм на ТИ с него
  6. martin092

    проблем с А8

    Здравейте колеги, фенове на Ауди. Карам ауди А8 3.7 230hp 99г. автомат и имам един странен проблем. Колата ми развива скорост до 190HP със 3900 оборота и двигателя отихва все едно съм го пуснал по инерция ... имам мегдан на педала даа настъпам още, но колкото и да му подавам повече от това не дига нито като скорост нито в обороти ... някакви предположения от какво може да е?
×
×
  • Create New...