Jump to content

Yankov8P

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А3 8P 1.9TDI 105hp

Персонална информация

  • Локация
    Isperih

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Yankov8P's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, имам проблем с отварянето на багажника. Колата е 8P 2005г, багажникът се отваряше след 2,3 натискания на бутона за отваряне, постепенно започна все по рядко да сработва, докато накрая изобщо спря да се отваря и останах без багажник понеже и централното не работи. Чува се, че се заключва и отключва. Някакви идеи кое точно трябва да се смени?
  2. Yankov8P

    Проблем с ключа

    Купих си vag-com кабел, пробвах да обуча ключовете през VCDS, както е описано във форума от колеги, но пак греда.. След цялата процедура вадя ключа, натискам някое от копчетата на ключа и ми мигват аварийните без да отключи или заключи..
  3. Yankov8P

    Проблем с ключа

    A3 8P, BKC 1.9tdi 2005 Взех колата през юли 2019, с два ключа и още тогава не работеха, от моя страна няма никакви манипулации, освен смяната на батериите.Пробвах да ги обуча по всички начини, които намерих в YouTube, но без успех. И при двата ключа при натискане на което и да е копче се чува цъкане от машинката от снимката по-горе. Днес ходих при ключар, който закачи колата към компютър, включихме на контакт и при натискане на някое от копчетата светваха авариините светлини. Каза ми, че ключа е заминал и става само за палене... Датата на ключовете е еднаква, както и мегахерците- 434MHz
  4. Yankov8P

    Проблем с ключа

    Здравейте, проблемът ми е с централното- не работи от ключа. Смених батерията на дистанционното, опитах да обуча, но не се получи. При натискане на бутоните се чува цъкане в багажника (от машинката на снимката), но не отключва или заключва.
  5. Здравейте, колеги, колата ми е A3 8P 1.9 tdi, 105hp BKC 2005, имам я от 10 месеца, обслужих веднага след като я взех(масло, ангр. ремък, пистов, водна помпа, всички филтри) Изкочиха ми следните проблеми: 1.Имам проблем с запалването, когато ми падне нафтата до 1/4(съответно има над 10л в резервоара) колата пали след 4-5 опит, по 4-5сек въртене на стартер.Сипя ли и повечко нафта си пали от половин завъртане. Върви си нормално. 2.Пипах бушоните и на 2те места, понеже не ми отчита отворен багажник на дисплея и съответно плафона в багажника не свети(знам, че трябваше да погледна бушонът за комфорт модула, но реших да проверя всички) ..та запалих колата и започна да мига чека за подгревните свещи и при превключване на предавките колата взе да се тресе, намерих схемите за бушоните, проверих ги и уж са си на мястото.. Може ли някой да снима неговите бушони при батерията, за да ги сравня. Също светва и ЕSP и жълт волан, докато тръгна, после изгасват. Няколко дни преди да разбутам бушоните, почистих ЕГР и дросела, не светеше чек, изчистих ги профилактично, сглобих ги и всичко беше окей. Help😐
  6. Yankov8P

    Проблем с бушони .

    Колеги, имам сходен проблем, случайно някой да може да прати/направи такава снимка?
×
×
  • Create New...