Jump to content

redDead

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди а4 б8 2.0тди

Персонална информация

  • Локация
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

redDead's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, имам б8 2.0tdi 2008г, 143кс. Преди 1 ден смених комплект съединител с маховик, нови на Закс. Всичко е супер, но при палене без значение дали е студена или топла се чува стържене и разтрисане отдолу на колата в областта на съединителя за секунда/две и се оправя. Със стария нямах такъв проблем. След като я взех покарах 10тина км. с 3-4 гасенета и паления. Въпросът ми е нормално ли е за новите части които смених? Дали като я покарам едни 200-300-500км ще си “послегнат” частите и ще се оправи? Илиии да се връщам в сервиза докато не е станала някоя беля. Мерси на всички и Весели празници!
  2. То хубаво ама не познавам друг с такъв да има
  3. redDead

    б8 съединител

    Здравейте колеги, още еди н въпрос от мен. Съединителя ми притриса на полусъединител само на първа при потегляне и рядко на задна, а когато загрее двигателя притриса много. От сервиза ми казаха че е прегряван. Въпроса ми е нужно ли е да сменя цял комплект или мога само част от него. Благодаря.
  4. Здравейте колеги! Та, колата е 2008 2.0тди, откакто съм я купил вози доста твърдо и не знам на какво се дължи. Колата е със 17ки, 225/45, всичко по окачването е ок (преди 6 месеца я карах на сервиз казаха че е ок) , но продължава да усеща всичко, дупки а на неравен път е ужас, вибрации и едно треперене- клатене, абе с 2 думи, много зле 😐 Джантите са прави ако има значение, слагал съм и евтини и скъпи гуми едно и също 😃 Чудя се вече да мина и на 16ки с по висок борд. Имали ли сте такъв проблем. Мерси и хубав ден на всички.
×
×
  • Create New...