Jump to content

Georgi Pleven-Burgas

Members
  • Мнения

    99
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Georgi Pleven-Burgas

  1. Аз съм доволен от Техногаз в Победа. Със сигурност не ходи в БРЦ на ул. Одрин, освен ако не искаш да се връщаш за една и съща услуга по няколко пъти.
  2. Аз сложих на Беру за 1.8т по препоръка на колега, който е слагал на няколко коли същите. Имам подобрение в ниските обороти т.е. една идея по-леко тръгва от светофарите.
  3. Аз си карам със същата грешка и без катализатор от 2 години и нямам никакви проблеми на гтп. Категория 3 съм.
  4. Аз съм доволен от Мирони. Каквото са поправяли не се е налагало да пипат втори път.
  5. Здравейте, имам теч от антената (перката) на B6 комби. Как се оправя?
  6. Възможно е твоя майстор да ти е сложил фалшиви накладки Ате (може и той да не го знае). Мойте Ате не се чуват въобще. Относно волана-ако си слезнал от кола с ел. рейка на B6 е нормално да ти се струва тежък. Инче си е същия като на всички други коли от тази година и клас.
  7. @Даниел Д. Кой е този майстор колега? Аз също съм от Бургас.
  8. Маншона на скоростния лост е скъсан.
  9. При минусови температури след като я запаля трудно премествам скоростния лост на свободна. При преместване на всички скорости положението е такова докато не позагрее двигателя. На какво може да се дължи?
  10. Тази кола, ако не се продаде за 3000 лв значи българите си заслужават мъките и финансовите грешки тип 3.0 тди.
  11. Ако карам на леко отворен прозорец и пуснат климатроник на ЕСОН има ли вероятност да се повреди нещо (например датчик за температура) ?
  12. Има ли начин и как да напасна престилката на бронята?
  13. Привет, Даденият газов инжекцион ще създава ли проблеми при засилване с чип тунинг? Колата е А4 В6 1.8Т BFB.
  14. Когато натисна от вътрешната страна копчето за заключване на всички врати пасажерите отзад всъщност могат да си отварят на 2-рия път мисля. Моето копче ли е развалено или и при вас е така?
  15. B6 толкова си вървят. Преди една година взех мойта за 6500 без продавача да ми смъква, понеже след мен имаше опашка. Само не си взимай от автокъща. Там колите са купувани за по 500 евро и шанса да си късметлия е по-малък.
  16. Georgi Pleven-Burgas

    2.0 TFSI

    Каквo означава същия? При мен на газ с 1.8 TQ е: градско 16 л и извънградско 10 л. И двата разхода с пенсионерско каране.
  17. Georgi Pleven-Burgas

    2.0 TFSI

    Аз също имам тази грешка. При годишния преглед емисиите ми бяха завишени и на газ и на бензин. Дали, ако подменя катализатора с такъв от 400 лв ще ми се подобрят емисиите?
  18. И аз следя темата. Ако намерите майстор казвайте.
  19. Е как?! На бениностанцията ми поискаха пари.
  20. След смяна на акумулатор колата ми А4 В6 1.8т с LPG tech започна да гори бензин и газ едновременно. След като натиснах няколко пъти копчето за ръчно включване и изключване на газовото взе, че се оправи. При смяна на акумулатор трябва ли да се пренастройват газовите компютри?
  21. Сега видях, че и левия габарит ми свети.
×
×
  • Create New...