Jump to content

bytheway1983@gmail.com

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А6

Персонална информация

  • Локация
    Гр.Любимец

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

bytheway1983@gmail.com's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да ще проверя и ролката,просто ме заблудиха с помпата.Да помпата е чисто нова не е втора ръка.
  2. Имам Ауди А6 4F бензин 2.4 2006г.Проблемът е,че се чува едно постоянно виене още като я запалиш от горната част.Виенето не се влияе от въртенето на волана .Казаха ми да сменя хидравличната помпа и го направих,но проблема си остана.Майстора които ми я смени каза,че като махне ремъка спира но като го сложи пак започва да вие и с новата помпа.Някой ако е имал такъв проблем за помага😉
  3. Разбрах... благодаря утре ще го поръчам и ще го сменя. Има ли някакъв вариант да е от това,че съм сменил акумолатора и не съм вкарал новия акумолатор в системата ,като стария беше 70Ah,а новият е 80Ah
  4. Благодаря ти!Значи трябва да сменя регулатора ли. Това може ли да се потвърди по някакъв начин?
  5. Това показва на диагностиката Ако някой му се е случвало да пише от какво може да е.
  6. Здравейте колеги от няколко дена имам проблем с колата си.По време на движение ми изсвирва и на таблото първо светва ръчната спирачка после ми показва блокажите и колата влиза в някакъв режим при който не гасне но като подам газ не върви,трябва да я угася и да я запаля отново и след няколко секунди зацепва и тръгва.Скоро смених акумулатора и ми казаха,че има вероятност проблема да е от там.Моляви да помогнете ,ако ви се еслучвало!!!
  7. Аудито ми е със седемстепенна автоматична скоростна кутия.От няколко дни имам следният проблем с колата ми.Във движение колата ми гасне и святкат блокажите.След като я огася и после пак я запаля в началото първото няколко декунди се форсира и после зацепва и тръгва.Някой да има представа от какво може да е това.И дали е от скоростната кутия.На диагностика ми показва слабо напрежение .
×
×
  • Create New...