Jump to content

cvetyna_96

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди а6

Персонална информация

  • Локация
    Германия

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

cvetyna_96's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря за поста, за сега сме се спрели на 3ка дизел пък ще видим
  2. Благодаря за отговорите, разни хора разни идеали, всеки казва различно явно ще е на късмет пък квото сабя покаже. Благодаря отново
  3. Бюджета ни е до 5к евро, разбирам логиката ви може би моята е грешна, че като не се кара Толко често може би няма да се амортизира Толко често и разхода за гориво няма да ни интересува както и подмяната на частите ще е доста по рядко. Относно 4ките този модел е хубав но е по скъп а предишните доста ми грознеят. Не държим да е ауди и по-горе го споменах. За това моля и за предложения за друга марка автомобил, който бихте ни препоръчал.
  4. Както казах по-горе ще се кара рядко и за това се бяхме насочили към бензина за да го няма филма с дюзите и с веригите. Относно ремонтите за по елементарните неща имаме човек, но цената на частите со остава висока. Преди да се насочим към аудито заглеждах сирокото съвсем друг клас автомобил обаче за него нямам хептем никаква информация..
  5. Май трябва да вдигнем бюджета, ако искаме тези екстри, номерът не е да минем тънко а да вземем подходящ двигател от който да няма само негативни мнения, като цяло само двигателя ме интересува да е читав
  6. До колкото разбрах дизела е с верига, която ще трябва да сменя а тя струвала доста пари, пък и като не се кара често не знам има ли опасност тоя дизел да се задръсти там дюзи мюзи и т.н.
  7. Не сме на по шеесе а общата ни възраст е 50, просто търсим комфортен, луксозен и не за състезания автомобил но не й да се чуди дали да изпреварва или не, до към5к евро.Мисля че това е най-удачният избор от към комфорт, визия и интериор го сравняваме с е60 и w211 и аудито ни харесва най-много. Ако имате други предложения за подобен автомобил, който да отговаря на критериите ни моля споделете.
  8. Така да обобщим, най-бюджетен излиза 2ка 170 к.с ръчка ако правилно сме разбрали
  9. Относно бюджета намират се доста екземпляри 2006-2007 година за 5к евро като парите за обслужване са предвидени отделно разбира се.Гледам Филип(бричката) казва, че 2ка мотор 170 к.с не бил слаб и бил подходящ ако търсим бюджетен пък на мен ми се ще нещо по голямо и автомат(за удобство, но не е задължително ако е от чупливите) не знам как стои въпроса с куатрото колко по скъпа е поддръжката и т.н. Наистина сме много объркани за това се обръщаме към вас за помощ.
  10. Много благодаря за бързите отговори. След покупката кои консумативи са задължителни за смяна освен ангренаж, ролки, ремъци, филтри и масла.
  11. Здравейте,харесали сме си ауди а6 ц6.Въпросът обаче е с какъв двигател да бъде. Колата ще се купува от Германия и там ще се кара. Ще се кара рядко, най-много 1 път на седмица,за това и разхода на гориво не е от голямо значение.Въпросът е и поддръжката да не е убийствена, защото чух, че смяна на верига е излиза доста солено, обаче не разбрах само при дизелите ли я има тази верига.Стои въпроса и дали автомат или ръчка. Извинявам се ако е писано по тази тема преди, обаче сме нови във форума и не намерих нищо писано. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...