Jump to content

Borislavmm

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI

Персонална информация

  • Локация
    Montana

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Borislavmm's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Borislavmm

    Търся Майстор

    Ами оказа се окасили кабели под кутията на филтъра където минават, каза че това им е слабо място като разцепи шлауха всички кабели вътре бяха останали оголени, и от там мъка гасне на празен ход прекъсва между 1600-2000 оборота ходих на диагностика никаква грешка не изписва. Един вика дюзи един вика тандем помпа а момчето закачи и вика това е нещо незначително щом не записва грешка.
  2. Виж снопа с кабели който минава под кутията на филтъра, разцепи шлауха и виж кабелите дали не се е протрила обвивката им. Имах голям проблем с този сноп кабели, които се бяха протрили (обвивката им) и колата гаснеше на тихи претрисаше в движение и на диагностика никакви грешки нямаше. А ме караха да сменям дюзи прегледай сноповете на кабелите да не окъсяват някъде.
  3. Borislavmm

    Търся Майстор

    Големи благодарности за Дани от Монтана откри проблемна и го отстрани за нула време.
  4. Borislavmm

    Търся Майстор

    Предложете някой в София който да направи диагностика и да я ремонтира.
  5. Borislavmm

    Търся Майстор

    Здравейте, търся човек на ти с мотора на ауди а3 2005г. 2.0 тди 140 коня 16 клапана. Аз съм от Монтана предложете някой около мен, моля и за телефон ако имате.
×
×
  • Create New...