Jump to content

Spartran117

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Spartran117's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Искам да препоръчам сервиз D Bross Automotive намиращ се на Ботевградско шосе. Закарах новозакупеното ауди а6 2008 г. и хората бяха много отзивчиви и детайлно разгледаха колата, диагностицираха проблемите и ми изготвиха оферта за обслужване и подмяна на нужните части с оригинални, сменихме също така 3ти стоп изчистиха ми вентилатор на климатика, измихме мотора за да видим дали има течове, фреона беше подарък както и реглажа след смяна на носач и тампони и много други. Много са добри и са професионалисти - ходят на обучения и знаят какво правят. Препоръчвам с 2 ръце ! Много съм доволен .
  2. Здравейте колеги ! От скоро съм собственик на А6 3.0 тди 233 к.с 2008 г. Имам въпрос отностно фаровете - изгорели са кабелите зад фара и от там имам проблем с къси/ дълги / дневни ... Къде мога да ми отстранят този проблем или ако мога аз да го отстраня как и какво трябва да купя и сменя ( ако се сменят тези кабели ) Проблема е, че днес се опитах да си сменя едната крушка на дневните и видях че някой е увивал с изолирбан, имаше нацепени кабелчета и при демонтажа и монтажа се поорониха кабелчетата и ксенона на късите и на дългите ... изчезна
×
×
  • Create New...