Jump to content

PlamenDeqnov

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди

Персонална информация

  • Локация
    Шумен

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

PlamenDeqnov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря ви! Проблема до някъде е решен. Сега проблемът е, че колата изгуби мощност, стана мудна , прекъсва(придърпва) в ниските обороти при подаване на газ, пали трудно, не е върви както преди. Благодаря ви отново. Смених датчика на коляновия вал с нов на валео и почистих крачетата на релетата. Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете и с този проблем. Също да добавя, че ми излизат тези две грешки 16705 Engine Speed Sensor (G28) Implausible Signal P0321-35-10 -- Intermittent 16845 Shareware Version To Decode all DTCS P0461 35-10- Please Register/Activate - Intermittent.
  2. Добре, благодаря ти ще пробвам и ще пиша дали се е оправило
  3. Здравейте на всички. Четох доста теми вече от 3- 4 месеца извинявам се че пак пиша на тази тема. Проблемът е следния. Колата е ауди а3 8л 1.6 2000г. върти, но не иска да запали! Когато дам на контакт и чека не светне тогава не иска да запали, но когато светне пали веднага без проблем ( и след това чека си се загася като запали ). Проблема се появи като стана топло(не знам дали има това значение). Това се появяваше на седмицата 1 път сега започна системно. Закачах я на компютър имах грешка на ламбда сондата смених я и сега не ми дава грешки. Оправя се когато извадя клемата на акумулатора за 5 мин, но ми се е случвало 1-2 пъти и това да не помогне. Бутам я напред, назад 10-20см на пета пак неще . Когато с няколко момчета я засилим и успяваме да я запаля в движение на скорост(това също се е налагало само веднъж защото беше първия път в който го направи). Четох за датчик на хол(не знам кой от двата е), но не мога да разбера къде се намират двата датчика на колянов и разпределителен вал, намерих единия които е до масления филтър, но не знам кой от двата е. Вече незнам какво да правя, не мога да продължа да вадя клемата щото ще скапя нещо друго. Благодаря ви предварително!
×
×
  • Create New...