Jump to content

maksim44@abv.bg

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди а6

Персонална информация

  • Локация
    St Zagra

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

maksim44@abv.bg's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте! Видях че през 2008 сте имали проблем със качване на градусите на 100. И моетл ауди ги прави тезитнеща, открихте ли проблема тогава? 

  2. Благода Благодаря ти , мисля да я правя , стига да я направят добре ,че знаеш много зависи тук от майстора . Ако имаш някакъв номер на Иван Нешев ,ако е удобно ми го пусни
  3. Все пак знае ли някой добър майстор на такъв тип двигатели?
  4. Така е ,няма спор , на едно място ми казаха 2000лв , въпросът е дали ще се намери мотор в добро състояние и майстор който да го монтира добре. Дайте съвет за добър майстор на двигатели, може и да не е за капитален ремонт, може само някоя гарнитура да е отишла, но е факт че направи облак и миришеше на изгоряло, но антифриза не е бутнат, само масло.
  5. Колеги , аудито ми пропуши бял дим миришещ на изглряло доста силно за около 2 мин и я изключих , след като истина не пушеше вече . На истинал двигател проверих нивото на маслото и беше изчезнало доста , беше под минимума . Предполагам че ремонтът ще е комплексен на целия двигател , затова знае ли някой добър майстор на двигатели от този тип в Казанлък или региона . Благодаря!
×
×
  • Create New...