Jump to content

spasov

Members
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    a6 4g avant 3.0 tdi

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

613 профилни разглеждания

spasov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Днес се прибрах от морето към София и не видях по-висока температура от 104 градуса при около 150 км/ч. Иначе обикновено държи между 95 и 105 лятото, в зависимост от скоростта, температурата навън и наклона на пътя. Най-високата стойност, която съм виждал е била 108. 3.0 тди, 245 коня
  2. Какъв е размера на 17-ките, ако е 225/55/17 не би трябвало да има разлика с 19-ките?
  3. spasov

    Navy не работи

    Моята е над плафона, най-обикновена магнитна за 20 лв и е залепена за тавана, работи перфектно вече две години.
  4. spasov

    Тресене

    Провери и баланса на гумите.
  5. spasov

    3.0 TDI 245 Stage 1 Remap

    580 са нютоните на този мотор и това купе 🙂
  6. spasov

    3.0 TFSI 2014

    За мойта 3.0 TDI 2012 в Порше ми обявиха около 10 хил за смяна на вериги и оправяне на течове... 🤑
  7. Правят се вече ревюта на устройството, така че сигурно е налично, но не знам колко бързо и адекватно ще се справят с бъговете. Екипа на WAA е много отзивчив и се справя страхотно според мен. Аз съм с навигация от 2018-та и обикновено waze-a се показва за 4-5 секунди, но понякога се случва да се забави 20-30 сек., може да зависи и от телефона, с по-новите да е по-бързо.
  8. Аз съм със Самсунг С9+ с Андроид 10 и го ползвам от лятото досега всеки ден. Много е удобно и ми помага да разбера дали съм си забравил телефона вкъщи, ако не се зареди Waze-a до 30-40 секунди след като съм влезнал в колата. До работа имам около 30 минути и батерията ми пада с около 8-9%. Когато тръгвам на по-дълъг път извън София бодвам телефона в едно зарядно, което винаги стои включено в запалката, но пак използвам безжичната връзка. Директна връзка с кабел също е вариант за по-дълъг път и понякога я използвам. Добавил съм допълнително безжично зарядно, но рядко го използвам, защото телефона се нагрява доста особено в комбинация с WAA. Наскоро попаднах на ново устройство за безжична връзка с АА, ако на някой му е интересно ето линк: https://motorolasound.com/audio-products/android-auto/ma1
  9. Не ползва сим слота, единствено прави връзката безжична, интернета и локацията са от телефона.
  10. Приложенията работят в бекграунд когато се ползват през андроид аутото и можеш да използваш телефона за други неща. Waze не можеш да го стартираш от телефона когато се използва от АА. Google maps можеш, но това което цъкаш на телефона не се покзва на екрана на колата, тоест връзката между колата и телефона не е мироринг. Това за безжично използване на АА за пикесли и самсунги мисля че беше до андроид 10, сега всички с андроид 11 могат. Само да вметна, че при използване на АА с кабел телефона се нагрява доста по-малко от безжичната връзка, но пък е доста по-неудобно.
  11. Да, ако го активираш софтуерно можеш да се връзваш директно с кабел.
  12. Трябва да се активира софтуерно, но в Порше май вземат доста солено за тази процедура. На мен ми го активира Мишо. За цени си питайте директно него. @Schnura ти пробвал ли си с кабел дали ще ти тръгне, да не би да ти е активирано вече?
  13. Да, трябва навигацията да е MIB2 и да има usb с телефонче в подлакътника.
  14. Здравейте, от една седмица съм с безжично android auto. След доста търсене на информация по темата попаднах на един стартъп в платформата indiegogo и реших да поръчам предлаганото устройство. Заради недостиг на чипове в световен мащаб производството му се забави няколко месеца, но в крайна сметка го получих и чакането си заслужаваше 🙂. 65$ +15$ доставка, но в момента цената му е 75$. Ето линк към въпросното устройство: https://www.indiegogo.com/projects/aawireless/x/22812284#/ Първоначално използва блутута, за да се върже към телефона, след това комуникират по wifi. За половин час работа с включен Waze батерията на телефона пада със 7-8 процента, което не е малко, но пък удобството е голямо. Има и приложение, с което могат да се променят някои настройки на устройството. Времето за зареждане е доста бързо, докато се покаже дисплея waze-a е вече зареден, без да се налага да цъкам нищо и без да вадя телефона от чантичката 🙂 Ето и малко снимки:
×
×
  • Create New...