Jump to content

DennisYordanov

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А3 1.8Т

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

DennisYordanov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. На празен ход не играят оборотите и на бензин и на газ,при подаване на газ си е перфектна хубав плътен звук,а иначе за бобините не съм гледал,но свещите съм ги сменил с нови на беру. Турбото си се чува хубаво. Бях ходил при едно момче със s3-ка и той се качи да я усети как върви и ми каза,че много бързо отпускала въздуха от блоу оф-а мисля,че каза.
  2. Здравейте,имам проблем с мощността на ауди А3 1.8Т куатро 150 коня.Проблемът е следният(и на газ и на бензин го прави):когато и подадеш рязко газ няма проблем до 3 хиляди оборота и веднага след това почва да се влачи и отзад пука все едно някой ще каже,че съм с права тръба.Някой път го прави,някой път не,но по често го прави ии дори и да не го прави то се усеща,че колата не върви така както трябва. Ходил съм по много майстори и много приказки съм чувал: -като смениш блоу оф-а с оригинален ще се оправи... -като и сложиш качествен софтуер ще се оправи и т.н... Дори и след “ъпгрейда” е същото въпреки,че колата в момента е 200 коня след софтуера.. Видях,че миналия собственик нещо е правил по двигателя защото е с глава на ауди ТТ(АРХ) та ако някой разбира повече ако може да ми обясни от какво може да е проблема.Благодаря
×
×
  • Create New...