Jump to content

autodash7

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    a3

Персонална информация

  • Локация
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

autodash7's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, кои части пасват от едната на другата кола ? На една а4 б6 1.8Т 150 к.с ще пасне ли съединител или турбина от 1.8Т 163 к.с ? А останалите части като полуоски, пружини, там би трябвало да са едни и същи нали ? Чел съм във форума, че на 163 турбината била различна и тнт, а в сайтовете за части като избера 1.8Т 163 к.с съединител или турбина на съвместимост дават, че става и за 1.8Т 150 к.с ? Питам, защото съм си харесал една а4 б6 седан 1.8Т 150к.с и ако търся някой ден части втора употреба от блъснати коли да знам от кои коли пасват, защото от 150к.с 1.8Т седан няма никакви на части. (попринцип до сега винаги съм ползвал чисто нови, но все пак държа да знам за частите втора употреба)
  2. Здравейте колеги, искам да си взема А4 B6, но искам да е бензин газ. За сега съм се спрял на 1.8Т 150к.с и 2.4 170к.с. За куатро съм се отказал за сега, тъй като частите и ремонтите са малко по-скъпи разхода е 1-2 литра нагоре и най-вече колата е доста по-тромава. Споделете мнение кой от двата е по-добър от към обслужване, части,ремонти , здравина, а не вървеж. Също заради газовия инжекцион няма ли да е малко по-добре да е 2.4. 2.4 харчи ли масло или някакви други проблеми особени за този двигател. Единия има турбо в повече другия пък е V образен. Искам да си взема по-евтиния за поддръжка и с по-евтини част и безпроблемен, но наистина не мога да преценя. Може да предложите ествествно и други двигатели, просто аз съм се спрял на тези.
  3. Намерил съм ги с отстъпка 1100 и 500. Толкова най-евтино успях да ги намеря. Благодаря ви !
  4. Здравейте, трябва да сменям съединител с демпфер на а3 1.8Т 150к.с куатро. Предлагат ми цена на съединител с демпфер 1600лв на лук и на blueprint 700лв съединител с демпфер. Мисля да слагам по-евтиния вариант, тъй като е много по-малко пари, а все пак е нов и би трябвало да издържи 1-2 години на нормално каране по 50-60 км на ден макс. Но все пак да попитам за мнения за blueprint и за съвети или препоръки и какво мислите вие ? Благодаря ви предварително.
×
×
  • Create New...