Jump to content

Doomrollqq

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Doomrollqq's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, може ли някой да сподели, каква е поддръжката на този тип коли и колко би струвал някой по сериозен ремонт? Ауди А6 2012 3.0 дизел или бензин.
  2. Тази добре ли ви изглежда: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11596871313896882&slink=gk26w7
  3. Здравейте, много благодаря за споделените мнения. Нямаше кои знае колко много 2.0 ТФСИ след 2013 в мобилето според моите изисквания. Бих искал да попитам това с харча на масло поправимо ли е, ако ми се случи? Къде и при кого (освен Ауди) мога да я закарам, за да се провери дали всичко и е наред във връзка с този проблем (преди да се купи)? Според вас ако става на въпрос за Ауди А4 Б8 (2010-2014) Фейслифт Автомат, 2.0 ТФСИ куатро или 3 ТДИ куатро е по-добрия избор? Под по-добър имам предвид - по малко известни проблеми по двигателите/скоростната кутия?
  4. Добър вечер, Разглеждам напоследък Аудита Б8 от по-новите (2010-2014) и бих искал да е над максималните 170 коня на двигателя 2.0 ТДИ и ми харесаха някои 2.0 ТФСИ 211 (за сега не съм попадал на 225 хубава) автоматик. Та желанието ми е да споделите лични мнения за този тип кола - задължителни екстри/пакети към колата, без които не би си заслужавало. Куатрото е препоръчително нали? Автомат кутията здрава ли е? Четох, че имало 2ра и 3та генерация. Кои фарове са за предпочитание? Гледах също, че бензиновите мотори на А4 Б8 много харчели мотор, ама имала някой, дето и не харчат . Като цяло за проблеми, които са познати за тази спецификация на А4 Б8 2.0 ТФСИ Автомат. Та много ще ви бъда благодарен, да споделите мнения по темата .
  5. Здравейте отново, Благодаря за менията. В такава насока дали има някакви препоръки за абсолутно необходими екстри/пакети, за които трябва да внимавам при покупка. Например четох, че 2016 били по-чупливи. На 2.0 ТДИ имало някъв теч от скоростнота кутия. Например 2.0 ТФСИ харчи ли масло? Задължително ли е да е куатро? Четох, че дизеловите без куатро създавали усещането за губене на мощност. Четох, че музиката трябва да е поне B & O? Имаше мнения за лейн ассистант, виртуално табло и някакви такива екстри, които според вас си трябва да има? И общо взето по Английски някакви "known issues" по различните видове двигатели, за които човек трябва да внимава?
  6. Здравейте, може ли да споделите колко е годишната поддръжка на Ауди А4 Б8 2010-2014? Специално ме интересуват 2.0/3.0 ТДИ куатро и 1.8/2.0 ТФСИ куатро. Куатрото крие ли някакви рискове при тез модели? Автоматика крие ли рискове? Бих се радвал да споделите детайлни мения.
  7. Ами пътуваме често - да, но по-често с кола. В смисал по чужбина на почивки ходим 1-2 пъти в година (зависи от настроението), но пък тук в България зимата си обикаляме зимните курорти (ски и разходки - освен това имаме апартамент в Боровец), лятото - често обикаляме насам натам. За това си търсим хем семейна (по-голяма кола), хем кола, която да е надеждна и да няма нужда (дай боже) да я сменяме през 2 години... Б8 също не изглежадат лоши (2010-2014), но имам чувството, че са остарели вече и нямат кои знае още колко живот. Пък и интериора на Б9 някакси придава доста по-добър стил - поне според мен. Освен в стартовата цена има ли разлика в поддръжката между Б8 и Б9? Като цяло си ни трябва кола, комби (за повече багаж и куфари, че е тежко...), предпочитам да е по нова 2015+ и да има 1дни минимум 140-150 коня да движат. Гледах и Скода Суперб, Волво В60.. ама те по цена са същите, но по сплескани..
  8. Ами имам около 35 хиляди спестени и към 3к взимам. Кара ми се А4 - кой модел бихте ми препоръчали? Като цяло б9 ми грабва окото, 2.0 Дизел 190 коня. Интересуват ме цените на ремот за например някоя електроника, фар/стоп, смяна на дюзи/севщи, някой по тежък ремонт на двигател/окачване и като цяло това покрива ли се от каското? По-принцип си търсим с приятелката семейна кола, а и тя взима към 2.5к чисто.
  9. Моля споделете дали с 3000 лева чиста заплата мога да поддържам а4 б9?
×
×
  • Create New...