Jump to content

Dushegub

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 C5

Персонална информация

  • Локация
    Lom

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Dushegub's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Току що взех колата от сервиза , забавиха ме доста време , понеже са доста заети с други коли . Проблемът се оказа помпа на съединител , странното беше , че не течеше масло от тях нито можеше да се забележи нещо видно за което да се хванем , че са те проблемът. След като не може да се разбере коя от тях прави проблемът , препоръчително е да се сменят и двете .
  2. Продавам нов диск за съединителя на марката LUK , закупен от германия за 180 евро мога да предоставя и касовата бележка със съответната сума , която написах по-горе . Продавам го защото ремонтът излезна много по дребен от предполагаемото . Цена за диска 305 лв.п
  3. Днес запалих колата и сменява скоростите без проблем .. Явно ще трябва да я погледне някой , за да се установи с точност проблема . Благодаря ти много за отделеното време .
  4. Ако я мина на диагностика ще покаже ли нещо ?
  5. Добър вечер или добър ден или добро утро , кой когато чете . Колеги пиша тази тема със надеждата , че някой би могъл да ми помогне с моя проблем . Притежавам А6 Ц5 2.5 мотор ръчка 180 кс . Днес стана следната работа , паля колата , опитвам се да вкарам 1ва 2ра 3та но никоя предавка не влиза ако и да влиза то става много трудно , но когато мотора е изключен всичко си е нормално , нормално влизат предавките няма никакъв проблем нито с 1-ва или със задната , но при запален мотор не може да влизат скоростите ако и да влезне 1-ва опитвам се да карам на полусъединител но нещо не е както трябва сякъш губи свръзка между кутията и съединителя , извинявам се ако се изказвам твърде неграмотно понеже хал хабер си нямам от коли .. Благодаря ви за отделеното време .
×
×
  • Create New...