Jump to content

TRD

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Q5

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

TRD's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Грешиш. Купили са ги на любимото 124 000 км. Десетгодишни премиуми комплект малък душегуб и мултитрошкяк. После ревът. Класика.
  2. Новите S-tronic - и са на светлинни години спрямо мултитрониците. Отделно мултитроника дава усещане за каране на тролей и нищо спортно няма в него. Не ми се влиза в подробности, само ми посочете състезателна кола с мултитрошляка.
  3. Е то така се губи кефа от автомата.
  4. Радвай се. Браво Ще струва най вероятно колкото струва колата ти на старо. Но кефа цена няма, нали?
  5. Key(s) not matched Instrument Cluster not matched Engine Control Unit (ECU) not matched Engine Control Unit (ECU) Power Supply faulty Буксата на ЕКУ-то как е. Я виж там и после да почерпиш ако съм прав.
  6. Нищо сега. Той човека ще вземе Уникат и само неговия няма да е връщан. Какво разбирате вие.
  7. Сменяй марката, тази комбинация малкия душегуб с муштитроник ще те довърши.
  8. TRD

    Насичане на двигателя

    И компресия премери.
  9. Там си правят много добре сметката кое колко струва. Продават се главно коли които са описани като тоталки от застрахователите и не подлежат на регистрация там. Иначе нормалните коли са на високи цени и не си струва докарването, разправиите и таксите. Но всеки си решава.
  10. С DSG , даже ти пад аразхода, но куатрото вдига малко. Все пак кеф цена няма. Ако те притеснява клирънс взимай КУ3. Много по-добре изглежда според мен, но съм пристрастен. Ремонта на DSG не е толкова страшен и е съпоставим на смяна на маховик и съединител на дизел. Така че взимай смело. Вземи някои с теб които е карал такава кутия за да прецени как се държи.
  11. Щом е регистрирана провери я отколко време има гражданска. Явно ще ражда или ще прави аборт скоро и някой гледа да се оттърва.
×
×
  • Create New...