Jump to content

ddushev

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Нямам

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ddushev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря на всички за коментарите по темата. 🙂 Ще имам предвид коментарите за цената макар, че както някой колеги казаха, моделите произведени с този двигател и задвижване са малко, като добавим факта, че са прилично здрави и ето ти ги на. @Chitatelia освен автопилот(това е което аз виждам), какво друго от изброените екстри липсва? @MAPTO7007 мисля, си че този бюджет за Б8 е доста малък, иначе разбира се ми харесват повече. Но до колкото съм чел там по - добре да е фейслифтова иначе си е доста рискова покупка, а цените при фейс-а са доста над моя бюджет 😒 Относно сервиза, в който да мога да я проверя в София, предполагам Порше е най - удачния вариант ?
  2. Здравейте на всички и за много години! Здраве на вас и вашите автомобили 😃 След прочетеното във форума останах с впечатлението, че за б7 това се води най - надеждния бензинов двигател със сравнително евтина поддръжка, което ми е приоритет. Харесал съм конкретен модел - https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11605035007572859&slink=idyyo6 и ще се радвам да си кажете мнението и да ме посъветвате, къде мога да се доверя да я прегледат читаво в София. Има още нещо което ме притесняваза модела и то е във връзка с това видео https://www.youtube.com/watch?v=eGEKkCUN-ms&t=204s в което на 2:08 минута за въпросния двигател казва, че е известен с не добро налягане на маслото и съответно износване на частите му повече от нормалното. Има ли как това да се прецени при огледа и съществува ли наистина такъв проблем с този двигател, понеже във форума не намерих нищо по темата.
  3. Търся да закупя А4 Б8 2 тди седан с бюджет до 10000 лв., максимум 11. Предпочитам ръчна кутия, но може и автоматик стига да не е мултитроник. Не ми трябва куатро, което предполагам за този бюджет няма как да има, но ако все пак се намери няма да го върна. Благодаря предварително. Поздрави,
  4. Здравейте, Обмислям покупката на А4 Б8/Б7, като ще имам нужда от вашата помощ за това. Бюджета ми само за автомобила е 10 000лв, в краен случай 11 ако се наложи.Обслужването след това не е включено в тези пари, като също ме интерсува дали ако не излезе нещо кой знае какво за оправяне 1500 - 2000лв. биха били достатъчни, за първоначалното обслужване и регистрация? Иска ми се модела да бъде Б8, но съответно разбирам, че може би бюджета, за намиране на такава кола не е достатъчен. Ако все пак мислите, че стигат за намиране на такъв екземпляр, който да не се наложи да набия още толкова пари в него за оправяне след като го купя, бихте ли ме посъветвали за мотор като приоритетите ми са: надежност и евтина поддръжка на първо място, не само за мотора, а като цяло за автомобила, на второ място икономичност и на последно комфорт и возия. Нямам претенции за това дали ще бъде бензин/дизел, както и за скоростната кутия, стига да отговаря на приоритетите, които съм посочил. В крайна сметка ако бюджета не е достатъчен за намиране на подходяща Б8-ца, предложете алтернатива с Б7 като се има предвид отново по - горните критерии. Поздрави,
×
×
  • Create New...