Jump to content

asergiev

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 Allroad

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

asergiev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. asergiev

    Няма тяга

    @Ballantiness здравей! Аз имам същите симптоми при мен, но колата е A6 4G 3.0BiTDI и майстора има съмнения да е същата част, Електро мотор управление на турбина, но може ли да кажеш как точно са казва частта, защото аз не мога да я намеря ? Благодаря!
  2. Здравейте! Имам проблем с лампата на подгревните свещи на A6 4G Allroad 3.0 2013г. Началото на тази седмица излезна индикацията на таблото и колата спря да върви, влезна в аварийн режим и стана много мудна. Закарах я при майстора, закачи я на диагностика и излезе грешка, че на 6ти цилиндър има изгоряла свещ. Днес колата си я взех с 6 сменени нови свещи. Като си тръгнах от сервиза всичко беше наред, колата си вървеше много добре, нищо не светеше по таблото. По-късно излезнах, минах около 3-4км. и лампичката пак светна и колата отновно влезна в аварийн режим и спря да върви. Някой срещал ли е този проблем и дали може да ми даде идея или съвет, че майстора ми явно не е "майстор"... Благодаря предварително за отделеното време, Поздрави!
  3. Сега се обадих в VAGenservice ( https://www.facebook.com/VAGenservice/ ). Човека се оказа доста отдзивчив и ми обясни за какво става въпрос. Също така каза, че ги има и налични и може да ми ги монтира и адаптира и да ги подкара на колата. Номерата на дистрониците са същите както ми ги дава по номер на Рама. Някой дали има мнения за този сервиз ?
  4. Намерил съм ги в olx и Bazar.bg. Нямам идея дали не са крадени или блокирани от Ауди, но според думите на човека, не са. Нямам идея как мога да разбера дали са крадени или блокирани.
  5. Здравейте на всички! Преди месец си купих Audi A6 Allroad 3.0 TDI 2013г. Всичко беше наред докато не отидох във Варна и една сутрин се събудих с липсващи Дистроници... В момента съм в процес на търсене на втора ръка. По номер на рама ми дава този номер: 4G 0907 541 А, но съм намерил само 4G 0907 541 B и 4G 0907 541 C. Някой може ли да ми каже каква е разликата в последните букви и дали мога да сложа Дистроници с буква B и буква C, ако по номер на рама ми дава буква А. Благодаря за отделеното време!
×
×
  • Create New...