Jump to content

Вратарчето

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди Q2

Персонална информация

  • Локация
    Burgas

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Вратарчето's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. @bangbang Колега оправи ли жабката, как я отвори, че имам същия проблем и аз като махна кората и натискам с отвертката не се отваря?
  2. @skorvod за този модел няма или немога да намеря много ясно че съм търсил преди да пиша. Коментара ти щеше да бъде полезен ако беше пуснал линк, не да остроумничиш.
  3. @CVT Знаеш ли нещо по темата ?
  4. Здравейте колеги, A4 B7 -- третия стоп над багажника не свети та при него как става смяната крушка ли се сменя или трябва да се поръча цял нов стоп ?
  5. @CVT Трябва да сваля таблото ли и там да гледам ?
  6. Чисто нов е преди една седмица е закупен wtf? @Svetliu90
  7. Здравейте колеги, направи ми впечатление, че когато изгася колата ,и се нулира часовника на таблото. Наствойвам го гася колата и пак е нулиран, също така като дам на контакт и започва да притреперва стрелката на оборотите. От какво може да е този проблем?
  8. @FanatikaTm и двата, иначе двигателя работи много добре няма никви оплаквания обаче това придърпване е само не че е кой знае къв проблем ама е дразнещо
  9. @FanatikaTmКато давам газ някъде около 2000 оборота придърпва за момент и после се оправя и периодично го прави пак. На диагностика нищо не ми излиза, дюзите са ок колата е обслужена преди няколко седмици филтри и т.н.т
  10. възможно ли е от АГР-а да е , да трябва да се почисти?
  11. Здравейте когато шофирам, при средни обороти има леко придъпване на колата и оборотите леко играят от какво може да е ?
  12. @FanatikaTm ясно аз съм сложил обикновен . Друго да питам имам при шофиране в средни обороти някъде имам едно леко придърпване оборотите падат леко може ли да е от това или е нещо друго
  13. Колеги излиза ми тази 17996 - 17996 Engine mount solenoid valves Open circuit грешка на диагностика някой сблъскавл ли се е с нея какво е това и как се ремонтира??
×
×
  • Create New...