Jump to content

Anonymous1

Members
  • Мнения

    37
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А6 3.0 272 PS

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Anonymous1's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. 7 скорости С-троник, преди преблизително 700-800 км смениха маслото в Поршето, но нищо не са ми казвали за това на раздатката. Би ли било проблем да изчакам направо със смяната на маслото да смена и това ?
  2. Здравейте! Може ли да ми кажете кога точно се смяна маслото на раздатка? В момента колата ми е на г/д 121 500 км, реални са, но не знам дали е сменяно до сега. Следващата смяна на маслото трябва да ми е след около 3500 КМ - да изчакам ли да го смена тогава, или?
  3. Здравейте, искам да попитам относно смяната на маслото на раздаката за А6 Ц7 фейс. На колко КМ се извършва смяната?
  4. Човекът ми каза, че не би трябвало да има проблеми да си я карам и така, тъй че май ще го послушам.
  5. Свързах със сервис С-кар София (там си смених маслото на двигателя и упреквах дистрониците) и човекът ми обясни, че в Порше общо взето сменяли само единия филтър без гарнитурата (така разбрах, може и нещо да съм пропуснал) и затова цената е такова. Според него не е проблем да си карам и така и "цялостната смяна" за която споеменава @MachineSpiritда се извърши на следващата смяна на маслото. Попитах го и за това как се случват нещата ако искам да се смени всичо и човека ми каза, че може да съберат маслото, да се извърши съответната смяна и да се долее после. Струва ли си това удоволствие или просто да си карам и да не се разправям?
  6. Дано да е така, че и аз вече се филмирах... не знам будала ли съм, но все си мисля, че не би трябвало да ментат точно пък в официалния сервиз. Аз им звъннах да ги питам реално какво трябва, нито съм се пазарял за цена, нито нищо - те директно ми казаха, че имат тази програма и с нея си излиза толкова :Д
  7. Добре, в такъв случай какво бихте ме посъветвали да правя? Ще имали някакви проблеми сако го оставя така?
  8. Здрвейте ! Въпросът ми може да ви се стори малко смешен, но искам да попитам дали смяна на маслото на с-троника на 120к км в порше за 455 лева е добра цена? Смених го преди 2 седмици някъде, но като гледам какво пишат в гругите, цените уж са двойни... възможно ли е да не са направи интеревенцията като хората?? Иначе имаха някаква програма ауди 4+, та заради това легна цената такава. Поздрави!
  9. Здравейте! Имам проблеми с адблуто (светни ми това, че няма да се стартира двигателя след 1к километра) и ми трябва читав сервиз в Пловдив, който да прочете колата и да каже какво се случва. Не мога да разчитам на Порше Пловдив, защото първият им свободен час е чак на 10ти Август, а ми предстои пътуване до Варна.
  10. Аз се доверих на колегата @Rainoи съм изключително доволен от услугата и цялостното обслужване. Свържи се с него на лично за повече информация.
  11. Писах му на лично на човека, благодаря!
  12. Не искам да ги свалям. Днес се свързах с ДасАуто и ми направиха оферта от 650 лева, ковто ми се струва твърде много за подобно нещо.
  13. Здравейте, искам да попитам относно защитата на дисктрониците. Интересуваме как точно става, колко струва и къде е най-добре да се направи. Аз съм от Пловдив, но ако е необходимо ще дойда до София, за да се направи като хората. В момента колата е в гараж, но предпочитам да съм по-спокоен когато трябва да стои навън. Поздрави!
  14. Аз наскоро си взех съшият автомобил (на 112к км) от приятел, като цената беше много изгодна, защото човека има 8 коли и не му трябваше. Каква е реалната пазарна цена на а6 ц7 фейса в момента с този двигател и г/д подобните екстри?
×
×
  • Create New...