Jump to content

жлмастер

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Opel Astra

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

жлмастер's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Имам Audi A4 B9 2015 с обикновен салон сив план. Още когато взех колага имаше петна на салона, които премахнах с пране на седалките в автомивка. Сега покрай дъждовните дни забелязвам, че пак са се образували при допир с каквото и да е мокро. Мокро яке, чадър и т.н. Имате ли същия проблем и как се справяте с това, не мога да я карам на пране на седалки всеки месец
  2. Здравейте и се извинявам предварително, ако вече е писано по темата, но не успях да открия инфо. Има Audi a4 B8 2015 ММI опция като натисна бутон медия имам опции: -SD card -SD -ami external audio input Взех си това, но имам проблем, че само понякога се появява и може да се свръже BT с него, отделно не може да се контролира през волана : https://www.eldibg.com/bluetooth-audio-module-audi-ami Имате ли по-добро решение за това. Благодаря предварително.
  3. Благодаря Ви много за отговорите. Така като гледам в мобиле главно са обяви за бензини или мултитроник. Куатро виждам , че има главно на 3.0 TDI, т.е на по-големите мотори.
  4. Здравейте, Искам да си закупя Ауди А4 2009-2011 с автоматични скорости ( нямам предпозитания за седан или комби) , изчетох доста във форума и стигнах до следните изводи: - при повечето безнзин 1.8 и 2.0 TFSI го има проблемът с харчене на масло . Въпросът ми е дали това може да се хване по някакъв начин при диагностика в Порше да речем или си е въпрос на късмет главно , ако се вземе от въпросните -за дизелите не са ок мултитроник кутиите , а те не са такива само при куатрото. Колко често се появява проблемът и може ли да се хване при диагностика в Порше Имате ли мнение за следните обяви и някой ходил ли е да ги гледа , за какво трябва да се внимава при първоначален оглед ? https://www.auto.bg/obiava/69460022/audi-a4-2-0-tfsi-quattrohttps://www.auto.bg/obiava/69460022/audi-a4-2-0-tfsi-quattro https://www.auto.bg/obiava/98251898/audi-a4-1-8-tfsi https://www.auto.bg/obiava/29606626/audi-a4-2-0tdi-s-line-lizing-distronik-bang-olufsen https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11599814812943250&slink=h3bzl8 Благодаря предварително за ОВ.
×
×
  • Create New...