Jump to content

jocky

Members
  • Мнения

    40
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от jocky

  1. jocky

    ABS ESP

    Здравейтe, моля за съдействие, за адаптация ли съм или има нещо за смяна, също мисля че имам проблем и с дросела благодаря предварително.
  2. jocky

    Капак на резервоар

    Screenrecorder-2022-08-24-11-46-32-516(0)(0)(0).mp4
  3. jocky

    Капак на резервоар

    Screenrecorder-2022-08-24-11-46-32-516(0)(0).mp4
  4. Здравейте, от известно време имам еднократно препушване при първоначален старт на двигателя когато не е карана поне 5-6 часа, възможно ли да е от запушен филтър за картерна вентилация, понеже дюзите са обслужени и турбото рециклирано, побутва ми и маслото за 3000км долях 400грама качвам и клип. колата е 8pa 2007
  5. Здравейте, капака на резервоара щръкна и не иска да се затваря, самата щракалка явно се е прецакала та някой имал ли е проблем с него и как го е отстранил?
  6. Здравейте, някой може ли да ми каже кода на цвета на този модел джанта?
  7. Направо купувай брава 100лв. е нова аз дори днес си поръчах и задна лява скоро смених шофьорската, тарикатите не им се занимава да свалят кори и искат да им свалиш ти бравата и така да ти го рециклират и цената май беше от сорта на 40-50лв.
  8. @GeorgiMihov най-вероятно мотора е BMN той е 170hp и е помпа, а и не мога да разбера какво те притеснява като е пд? всичко зависи как е потдържан един автомобил, всичко си иска своето, има ремонти , които не са евтини, трябва да разполагаш с пари за да караш такава кола все пак не е чисто нова (а и да е нова пак не е гаранция) и все ще излезе нещо това е бирник постоянно се наливат пари когато имаш кола ако нямаш добри доходи по-добре не се заемай с такъв тип кола.. а се ороентирай към автомобил с по-евтина потдръжка не ми стана ясно ти какво точно търсиш комън рейл или помпа дюза? и искаш дюзите ти да не са пиезо а да са бош
  9. @bsdnikolov отворих днес бравата и ги почистих със спирт и малка четка както е в клипа, но уви нещо не тръгнаха след това, утре ще ги разглобя пак и ще пробвам да им подам ток да видим дали ще тръгнат..
  10. @bsdnikolov Благодаря, а иначе и двете моторчета ли чистиш или само този, който е за отключване?
  11. благодаря за инфото, намерих един клип в ютуб предполагам, че е точно за това което говориш@bsdnikolov а относно този нагар с какво да го почистя?
  12. Имам желание сам да си го направя, само ме интересува какво трябва да направя, когато сваля бравата, щом е работа за 10 минути както казва по-горе колегата..
  13. как пък само 1.9 ще е помпа дюза? аз карам 2.0 тди 8п 2007г и си е помпа дюза.. след 2008 са вече комън рейл..
  14. Здравейте, и аз имам същия проблем, но само зимата, откакто се постопли времето не ми е правило чакмаци, иначе цяла зима задна лява врата не ми се отваряше отвън, само отвътре и от време на време шофьорската не се отваряше, но рядко се случваше да не се отвори. Ще съм благодарен някой ако даде клипче нещо как се отстранява проблема (ако има разбира се) понеже аз не мога да намеря, вероятно има, но с английския не съм много на "ти".
  15. jocky

    проблем с отключване 8pa

    @bsdnikolov кое да ти сваля бравата или моторчето в кое е проблема?
  16. jocky

    рейка?

    и аз се интересувам от симптомите на заминаваща рейка при този модел и аз карам същата кола ..
  17. Здравейте колеги, къде се намира филтър картерна вентилация на ауди а3 8п 2.0тди 2007г?
  18. Здравейте! От както започна зимата задна лява врата не се отваря, когато отключа с дистанционното, а само отвътре, когато се постопли времето се отключва и с дистанционното, не му обръщах много внимание, но започна да го прави и на шофьорската врата. Ключар ще ми свърши ли работа?
  19. jocky

    жабка

    колеги когато съм в движение имам ужасно скърцане в дръжката на жабката сякаш има заклещена муха и не може да излезе, дайте идея как да я сваля, мъчих се, но ме е страх, че ще го счупя
  20. https://imgupload.io/image/q4e4o https://imgupload.io/image/q4Bwa https://imgupload.io/image/q4rL1 https://imgupload.io/image/qGIsN https://imgupload.io/image/qGjIM
  21. Продавам комплект съединител Лук на няма и 1000км свален от 8pa за снимки пишете съобщение.
  22. все още търся, с колегата не можахме да достигнем до консенсус.
  23. @Sportive ако имаш снимки на джантата прати на лс
  24. търся да закупя 1бр джанта 16" БЕЗ КРИВИНИ И ЗАВАРКИ от този модел
×
×
  • Create New...