Jump to content

srmf430

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Citroen c5 2.0 hdi

Персонална информация

  • Локация
    Germany

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

srmf430's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. @Yassst Да и аз видях миналия ден едно ударено и едно кю 7 пак ударено.Това в сайт за аукциони.ИНтересното,е че за Европа на А8 3.0 тди 250 коня преполагам е този мотор 245 коня слагат 8 степенен типтроник, на останалите не слагат макар и на по-висока цена да я има опцията с поръчка от конкретния клиент.
  2. srmf430

    Загасна и не пали

    темата кое е изгодно и кое качествено е много обширна.
  3. srmf430

    s tronic

    При 2.0 тди 190 в 4г ес троника същият ли е както при 3.0 тди и има ли тези проблеми.Отразява ли се положително по-малкият въртящ момент или все е едно и също?
  4. srmf430

    Загасна и не пали

    @chefoukr @chefoukr Твоята фейс лифт ли е 239 к.с.?@chefoukr браво късметлия си.дано да те кара дълго още ако естествено не я смениш с 4г например.
  5. srmf430

    Загасна и не пали

    @chefoukr Твоята фейс лифт ли е 239 к.с.?
  6. srmf430

    Загасна и не пали

    @chefoukr @mshbul и аз това имах предвит под инженерна недосмислица.Не мога да се саглася с това,че кола за такива пари по онова време с такива проблеми то и сегашните са още по-зле дори...с тези ес троници и тем подобни...
  7. srmf430

    Загасна и не пали

    @mshbul и аз това имах предвит под инженерна недосмислица.Не мога да се саглася с това,че кола за такива пари по онова време с такива проблеми то и сегашните са още по-зле дори...с тези ес троници и тем подобни...
  8. @mehmedali здрасти колега на колко километра ти е колата,когато направи прблема по километраж и реални ако ги знаеш естествено?
  9. srmf430

    s tronic

    @LKBV трябва да е внос от сащ.обаче са само седан комби няма поне аз не съм виждал.
  10. srmf430

    s tronic

    благодаря на отзовалите се колеги относко колко е пробега на ес троника.Всъщност като се замисля в този форум колко хора са се оплаквали от типични поблеми с тази кутия,вероятно колите са най-малко на 250 хиляди километра.
  11. srmf430

    Загасна и не пали

    @royce това с авточастите си е чист бизнес така,че нататък няма какво да се говори по темата.
  12. srmf430

    Загасна и не пали

    @mshbul вероятно е друга не знам,но чисто конструктивния проблем да ли е решен не се знае и след 2009 година.Това е свързано с много изчисленения и инженерен труд,който не се знае да ли е свършен поради причината,че трябва да се заплати.
  13. srmf430

    Загасна и не пали

    Здравейте колеги използвам темата да задам въпроса относно стружките от помпата за високо налягане.Тези проблеми при версията само с 239 к.с. евро 5 ли се проявява т.е. A6 4F 3.0 тди след 2009 година.И ако след евентуална покупка на такава кола се смени помпата с чисто нова превантивно и се почистят отлично тръбите към рейките и самите рейки да ли биха се появили отново стружки от новата т.е това фабричен дефект ли е на са самата помпа или се появяват тези стружки след определен пробег? Благодаря предварително за отговорите?
  14. @vraykov Определено е така и без това не бързам с покупката,а тук в Германия стрес има във всичко.За мен лично ги няма в зара,както се казва,но ги търпим какво да се прави.Относно тези с осем степенния типтроник бях чел в един немски форум,че имат проблеми със болтовете,които държт инжекторите към главата.В следствие на високото налягане в двигателя(компресията) провлачват резбите и се получава луфт между инжектор и леглото му и от там всички последващи проблеми...също така някакви проблеми се появили и в горивната система в следствие на високото нялагане,под което тя работи,а за сменини турбо компресори има доста теми.Лошото е че тези проблеми се появяват на коли около и малко над 100 000 километра.
  15. Това е ремонтния комлект на мехатроника.Аз се колебая да ли да си вема такава кола,защото нямам време да ходя по сервизи,а и да имам няма кой да я направи.Замислям се дори дали може евентуално да се сложи осем стемпенен типтроник на този двигател 245 к.с.?
×
×
  • Create New...