Jump to content

Dumperbg

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3 Sportback 1.9 TDI

Персонална информация

  • Локация
    Търговище

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Dumperbg's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Dumperbg

    Audi A3 8P - VCDS

    Здравейте, на ауди А3 МГ2009 си направих различните output tests с VCDS, всичко е ок, но искам да попитам дали има подобен начин да се тестват и съобщения и индикации, които се извеждат на FIS-дисплея (изгоряла крушка, ниво на течност за чистачките, проблем с дпф и т.н? Благодаря.
  2. Извинявам се че повдигам стара тема, но някой успял ли е да реши проблема с дръжката (по-точно със задирането на боята) и ако да, моля да споедли как? Благодаря.
  3. Dumperbg

    Смяна на букса за DRL

    Успях да разглобя буксата. Това което пише от вътрешната й страна е DELPHI PTB-G20, но не намерих нищо в Гугъл, което да наподобява тази букса. Та, накратко: 1. има един щифт (вижда се зъбчето му сиво на цвят на снимка 2, в дясната част) който се вади като се бутне с тънка отвертка. 2. със специален инструмент за вадене на пинове се вадят пиновете, държейки буксата както на снимка 3, в двете малки дупчици едновременно за всеки от пиновете. 3. сглобява се в обратен ред Дано да е от полза на някой.
  4. Здравейте, някой сменял ли е такава букса и ако да, как се вадят пиновете с кабелите от нея? Буксата е във фар на Audi А3 фейс за DRL. Благодаря!
  5. Търся запазени и здрави тези маркучета за гориво с номер: 1K0 130 307 N Колата е А3, 1.9 TDI, 105 hp, 2009 г., но предполагам стават и от други марки от VAG групата със същия мотор. Благодаря! Тел.: 0887260618 dumperbg@abv.bg
  6. Dumperbg

    LED на A3 2009 FL?

    @bsdnikolov Може ли някакви инструкции на лично, ако не е тайна какво и къде да се пипне
  7. Dumperbg

    LED на A3 2009 FL?

    Колеги, някой да е слагал такива крушки на фейслифтова 3ка 2009? Линк
  8. @bsdnikolov Благодаря, и последно да попитам какъв е ефекта и в какво се изразява промяната (софтуерно) в модула central electric от халоген на ксенон/биксенон? Благодаря
  9. @bsdnikolov Извинявам се за оффтопика, но мога ли на фара от прикачената снимка да сложа LED крушки (H7 за къси/дълги и за дневни светлини W16W Osram имат такива) и софтуерно да се реши проблема с грешките от модула, вместо да се слагат товарни съпротивления?
  10. @bsdnikolov Благодаря, така и ще направя, от 2-те едно
  11. Ще се радвам ако някой колега който е правил такъв ретрофит да сподели как е при него.
  12. @CVT Гледайки това видео, явно е нормално. Още в самото начало се вижда. Но пък тогава, ако е така как да мога да карам на дълги, когато се налага?
  13. Здравейте колеги, след ретрофит и поставяне на темпомат, лостчето за къси и дълги светлини не задържа когато реша да включа на дълги, т.е. не остава в това (бутнато напред) положение. Това нормално ли е или е проблем в самото лостче? Колата е а3 фейс, 2008
×
×
  • Create New...