Jump to content

Онуфри

Members
  • Мнения

    234
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Собола

Последни посетители

988 профилни разглеждания

Онуфри's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Опитах да се регистрирам, не пристига activation email
  2. В Проспийд казаха, че мотроник не настройват. @Iborisov @vermeer @robobug, Изглежда сте в час с материята, можете ли да препоръчате някой?
  3. Да поизтупаме темата от прахта. Към днешна дата има ли кой да настрои 1,8т с мотроник 7.5 с лагерно турбо на около 1,4-1,5 бара, с дебитомер? На пръв поглед изглежда лесно, но удрям на камък за не знам кой път. РадеФФ отпада - не му било рентабилно да се занимава с такива коли, въпреки че му казах че за мен е важно да стане както трябва,а не за без пари. Евтимов също не става, пробвах го с друг мотроник с к24-7000 - трагична е към момента, "настроена" е без дебитомер. Та, идеи за някой дето няма да поломи двигателите?
  4. Ход на лагера имам предвид, моя грешка.
  5. 10-11 мм е работният ход на помпата. За толкова отделят съединителите при 01Е кутиите.
  6. В оригиналния комп таблицата за времето за зареждане на бобините няма как да се промени, докато ори Мега-та може. За да не ти гърмят бобините обърнете внимание и на милисекундите за зареждане. По принцип човека, който ще настройва би трябвало да знае какво прави.
  7. Нали си наясно , че след залепването колата не трябва да се кара поне 2 часа?
  8. Онуфри

    тежък волан

    По-вероятно е да е помпа, щом на студено е лек. Като загрее вискозитета на маслото се променя (става по-рядко маслото) и налягането пада.
  9. Тази клапа регулира потока на въздуха в 2 посоки: към краката и към челното стъкло.
  10. Намери някой да ти прехвърли софта от стария комп на новия.
  11. Облепи я, тя затваря притока на въздух щом завъртиш копчето за вентилатора в нулева позиция. Иначе в движение ще си влиза въздух.
  12. Има 2 клапана до стойката за акумулатора, единият от тях играе роля и за празния ход. Виж някой да не е затапил някой от маркучите им, защото обикновено като се скъса някой маркуч, вместо смяна се затапва(типично по български).
  13. Онуфри

    Грешки

    Може да имаш проблем с кабели/ захранване на въпросните компоненти. Няма как някой да ти даде точна диагноза тук. Ако всички тези грршки се появяват по едно и също време ще трябва да се провери инсталацията на моторния компютър.
  14. С Лемфьордера имам към 210к км, оше държи, няма тропане.
×
×
  • Create New...