Jump to content

Онуфри

Members
  • Мнения

    234
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Онуфри

  1. Опитах да се регистрирам, не пристига activation email
  2. В Проспийд казаха, че мотроник не настройват. @Iborisov @vermeer @robobug, Изглежда сте в час с материята, можете ли да препоръчате някой?
  3. Да поизтупаме темата от прахта. Към днешна дата има ли кой да настрои 1,8т с мотроник 7.5 с лагерно турбо на около 1,4-1,5 бара, с дебитомер? На пръв поглед изглежда лесно, но удрям на камък за не знам кой път. РадеФФ отпада - не му било рентабилно да се занимава с такива коли, въпреки че му казах че за мен е важно да стане както трябва,а не за без пари. Евтимов също не става, пробвах го с друг мотроник с к24-7000 - трагична е към момента, "настроена" е без дебитомер. Та, идеи за някой дето няма да поломи двигателите?
  4. Ход на лагера имам предвид, моя грешка.
  5. 10-11 мм е работният ход на помпата. За толкова отделят съединителите при 01Е кутиите.
  6. В оригиналния комп таблицата за времето за зареждане на бобините няма как да се промени, докато ори Мега-та може. За да не ти гърмят бобините обърнете внимание и на милисекундите за зареждане. По принцип човека, който ще настройва би трябвало да знае какво прави.
  7. Нали си наясно , че след залепването колата не трябва да се кара поне 2 часа?
  8. Онуфри

    тежък волан

    По-вероятно е да е помпа, щом на студено е лек. Като загрее вискозитета на маслото се променя (става по-рядко маслото) и налягането пада.
  9. Тази клапа регулира потока на въздуха в 2 посоки: към краката и към челното стъкло.
  10. Намери някой да ти прехвърли софта от стария комп на новия.
  11. Облепи я, тя затваря притока на въздух щом завъртиш копчето за вентилатора в нулева позиция. Иначе в движение ще си влиза въздух.
  12. Има 2 клапана до стойката за акумулатора, единият от тях играе роля и за празния ход. Виж някой да не е затапил някой от маркучите им, защото обикновено като се скъса някой маркуч, вместо смяна се затапва(типично по български).
  13. Онуфри

    Грешки

    Може да имаш проблем с кабели/ захранване на въпросните компоненти. Няма как някой да ти даде точна диагноза тук. Ако всички тези грршки се появяват по едно и също време ще трябва да се провери инсталацията на моторния компютър.
  14. С Лемфьордера имам към 210к км, оше държи, няма тропане.
  15. Щом са същите кубици и омове няма да имаш проблеми.
  16. Лемфьордер е истината, ако искате да не сменяте носачи всяка година.
  17. Според мен смуче въздух отнякъде. Прегледай всички маркучи, които излизат от колектора, или със спрей привери за херметичност.
  18. Почисти го и виж дали ще се оправи.
  19. Дросела чистил ли си го скоро? Има ли газова уредба?
  20. Цепи буталата покрай сегментите над 0,4 бара, слабички са си. Ако ти се занимава набий бутала от 2,0 tfsi и надувай колкото щеш.
  21. Това е ясно, но нали се сещаш че ефекта от новите стикери остава кръгла нула. Винаги ще има определен брой коли със стария тип стикери. Та пак едни хора взимат едни пари от поредната схема.
  22. Според мен е до настройка на изпарителя, но можеш да премахнеш и кранчето след стъпковото моторче за проба.
  23. А най-готиното е, че в КАТ на новия внос коли и до днес им слагат от старите стикери
  24. Такава бобина имам, свалена от ADR и заместена с 4 бобини BERU. Коя схема ползваш? Масата от старата бобина къде я върза?
×
×
  • Create New...