Jump to content

Lyubo00

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a3

Lyubo00's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Интересно. Това ме кара към мисълта, че тези фарове са присаждани, щото има един сноп жички обвити в изолиращо тиксо, когато го развих видях, че жичките са свързвани и това ме кара към мислъта, че не са фабричните фарове за тази година. След като казваш, че трябва да са би-ксенон, а те са само ксенон и на всичкото отгоре не от буксата, а от другата страна има повече от 4 жички не свързани май бяха общо 5 ако не се лъжа. Тоест щом тези 4 са реглажа на фаровете другите две трябва да са за би-ксенона.
  2. Здравейте пичове имам два въпроса. Колата ми е a3 sportback 2007 купих колата с четери не свързани жички (по скоро умишлено скъсани) на фаровете и проследих жичките до буксата и има номера на буксата, може ли по тези номера да разбера коя жичка за какво е? Ето и снимки. Като цяло ме интересуват номерата 1,2,3 и 4. Вторият ми въпрос е къде се намира датчика за външната температура? Уж се намира отпред на радиатора но нищо не откривам, скъсала ми се е жичката на датчика и не ми показва температурата.
  3. Не знам дали си наясно, но като се монтира нова крушка не трябва да се пипа по стъклената част (корпус) щото горят, ако случайно я пипнеш почести я с спирт и памук.
  4. Здравейте, имам audi a3 sportback (8PA) 2007 2.0 tdi BMN 170 PS, DSG авт. скоростна кутия. Имам няколко въпроса, че спорим с едно момче, този мотор с 16 клапанов ли е или 8? Читав мотор ли е? и между другото на този мотор къде му е слабото звено дюзи?
  5. И аз имам същият проблем, не съм пробвал с друг акумулатор и не знам дали е от него или от нещо друго, виждам че темата е на 4 месеца, ако си намерил решение на проблема, ще е много полезно да го споделиш, както за мен така и за останалите колеги.
  6. Щото имах и друга работа по предницата. Не но ще го проверя и него
  7. Добре бе пичове, защо трябва да се пресмивате на грешките, вместо това не предложите идеи нали всички сме в този форум за да си помагаме.
  8. Здравейте колеги, наскоро си купих audi a3 sportback 2007 170 к.с обаче халогенните ми светлини не светят и вчера си купих нови халогенни крушки за да ги сменя, но проблема не беше в крушката, след като свалихме предната броня и сложихме новите крушки, отново не светнаха и почнахме да замерваме и вичко беше както трябва. Проверихме бушоните всички си бяха добре, освен един 5 амперажов но го сменихме и пак пробвахме, но за жалост нищо не стана и се отказахме и за това се допитвам до вас да споделите ако сте имали такъв проблем или някакви идеи за това, къде може да е проблема.
  9. Здравейте, може ли да си изкажите мнението за мотор BMN 2.0 TDI 170 к.с автоматична скоростна кутия.
×
×
  • Create New...