Jump to content

Audia4110

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a4

Персонална информация

  • Локация
    Plovdiv

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Audia4110's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Audia4110

    А8 3.0i 220к.с

    Ясно колега благодаря!
  2. Audia4110

    А8 3.0i 220к.с

    И до колкото Знам май кода е ASN 3.0i
  3. Audia4110

    А8 3.0i 220к.с

    Което е добре или зле? По добра за обслужване и здрава или обратно интересува ме дали го има там този външен филтър дето го има на другите автомати,който бил по 1000лв?
  4. Audia4110

    А8 3.0i 220к.с

    Колеги здравейте! Може някакви мнения за този тип двигател 3.0i на А8,дали е надежден и какви болежки има? Благодаря!
  5. Не знам вече и аз разглобиях я 3 пъти вече затварям работи супер и се разваля след 20км, а нито я натискам нито нищо. 80 -90км
  6. А нормално ли е като сваля ремъка колелото на гнп-то да има лек луфт навътре и навън ? Защото го пробвах и играе леко,иначе на първо четене болта е стегнат но вътре явно самия вал на гнп-то играе.
  7. Здравейте,моля за помощ някой ако знае колата е 1.9 афн вече 3 път правя центровка,след това работи Ок 1 ден и се разваля пак.Колата започва да пуши и да тресе,като докарам на белези на помпата е с два зъба напред от белега и разпределителният вал също. Благодаря!
  8. Здравейте, искам да попитам 1.9 Афн Ауди А4 б5 имали датчик на коляновия вал и ако има къде се намира ??
  9. Аз нямам проблеми с другите 3та си хъркаше още от бая време сигурно 2 години като вкарам и хъркаше,но нямаше проблеми ама явно вече се е изхъркала нацяло
  10. Здравейте имам проблем със скоростите. Колата е 1.9 тди афн . Като се движа и си сменям скоростите започна да ми изкача 3та скорост,от няколко дена и застава на междинно между трета и свободна и започва да хърка. Като я вкарам пак по рязко зацепваше и нямаше проблем,но от днес вече при вкарване на 3та директно изкача. Карах колата малко балканско и нацяло се прецака.Ако някой е запознат да сподели мнение,защото вече от 2ра вкарвам направо 4та,защото като вкарам 3та след 2 секунди след като ускорявам изкача.Благодаря предварително .
  11. Здравейте! Искам да попитам дали след ревизия на главата старите повдигачи трябва да им се изкара масло от тях. Има ли вариант да не запали, ако не е направена тази процедура. Благодаря!
  12. Сега като ми е в закъснение колата зъбното колело по часовниковата ли трябва да врътна един зъб или обратно
  13. Колега ама всичко е на белези и беше зацепено,аз затова се чудя малко луфт да е имало в зацепката и да е мръднало няколко милиметра
  14. Здравейте! След смяна на гарнитура на главата ,колата има проблем всичко беше на белег маховик,двата вала и помпата беше зацепена.Първия път запали с много зор и работи 20 сек. И я загаси, защото не бях закачил маркучите и след това вече след като я сглобих повече не запали. При въртене на стартера пуши бяло мирише на сурова нафта и не пали. Опитахме се да я дръпнем и пак така иска да запали но не може и пуши много ,чак като спра и продължава да къди от ауспуха. Та въпроса ми е дали не съм мръднал леко помпата при закачане и това какво значи дали е в предварение или в закъснение. Двигателя е 1.9 АФН
  15. Здравейте! Искам да попитам дали някой е запознат как се свързва бууст контролер на Ауди 1.9 АФН
×
×
  • Create New...