Jump to content

CaMo-MuHaX

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    kolelo

Персонална информация

  • Локация
    sh

Последни посетители

299 профилни разглеждания

CaMo-MuHaX's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. CaMo-MuHaX

    климатроник 8па

    само това ли? тези стрелки нагоре и надолу за какво са? като ги натисна и светват червено
  2. @NIKO напълно обективно мнение в началото и аз бях скептичен към това масло, но съмненията ми бяха опровергани, има защо да го хвалят.
  3. сложих Ravenol VMP 5w30 промо флакон 4+1 за 100лв. закупен от autokazakov.bg 100% автентичност препоръчвам! и съм супер впечатлен от маслото съвсем друга я усещам колата след смяната, доверих се на колега от форума който продава равенол и бях сложил 5w40 пак равенол въпреки че му казах че имам дпф, но както и да е
  4. механиците казаха уж че сервото е в изправност а и вече седмица не ми се е втвърдявал педала
  5. имаше сълзене на нафта от вакуум помпата смениха гарнитурата обезмаслиха системата и за сега е добре не знам дали е имало връзка със сълзенето на нафта ще се проличи
  6. Здравейте колеги, понеже има много и неточни аргументи относно избора на двигателните маслата и техния избор искам да попитам коя марка ще ми препоръчате за 2.0tdi BMM мотор Amsoil 5w30 European formula или Ravenol 5w30 VMP ?
  7. Здравейте колеги, колата е 8па 2007г. от два дена сутринта педала на спирачката ми е твърд, като запаля се оправя скоро я обслужвах и спирачната течност е сменена евентуално какъв може да е проблема и има ли нужда да ходя на майстор според вас?
×
×
  • Create New...