Jump to content

velkovd

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    e90 330i

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

velkovd's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Масовото положение на нашия пазар е такова. Няма как в Германия същите коли да струват с 20% отгоре и да са в същото състояние. Тук или ще е удар или километри.
  2. Много благодаря за информацията! И аз имах такова подозрение. То май в 90% от случаите американките са така
  3. Това е колата https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11574327770647901 Знам, че са много различни коли. Принципно винаги съм харесвал по-спортние автомобили, но визията на a6 комби ме привлича повече от на s4. След това което прочетох съм 90% за s4. Бих взел а6 ако изпадне нещо запазено на малко км и на добра цена, което силно ме съмнява. Предполагам, че имаше предивд TDI, а не BiTdi. Ако имаш впечатления от BiTdi ще се радвам да ги споделиш.
  4. Ясно е, че дизела гори по-малко, въпроса е колко. Ако е нещо до 2,3 литра не е проблем. Принципно винаги съм карал само бензин Блгодаря за информацията. Това потвърждава очакванията ми. Най-вероятно ще е бензина. Има една интересна s4 в mobile ще отида да я погледна идната седмица.
  5. Здравейте, решил съм да си сменям колата и се колебая между s4 b8.5 и а6 c7 TDI/BiTdi. Като цяло съм нов в VAG клуба и всяка информация ще ми бъде полезна. Сновноте ми въпроси са: Какъв разход трябва да очаква от тези агрегати. За мен е най-важен разхода извън града при скорост 150-170км? Кой е най-надежден, трябва да се има предвид, че ще яде бой. Принципно смятам да взема нещо до към 100к ако е s4 и 150к км ако е А6? Как се представят като вървеж след ремап дизела с/у бензина? Има ли голяма разлика в поддръжката и надеждността на s4 и а6? Ще е много полезно ако някой е притежавал двата мотора и сравни разхода и вървежа им.
×
×
  • Create New...