Jump to content

engin_audi

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    a3 8L facelift

Персонална информация

  • Локация
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

engin_audi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, гледам , че темата е малко старичка , но ми иска , ако някой е правил да помогне с наместването на задния капак (багажник). Не ми се затваря напълно и ми се иска да го повдигна малко все едно е увиснал с няколко сантиметра. Откачих амортисьорите на багажника както и се опитах да я преместа от пантите горе ама няма никакъв ефект.
  2. Темата е стара ама и моя багажник е същият. Иска ми се една идея да го повдигна нагоре че имам разстояние. Пробвах с пантитв горе ама няма ефект. Ако някой има информация ще се радвам да сподели.
  3. Точно и аз climAir монтирах , както казва колегата са пълна глупости не ме кефят. Ако някой ги иска ще му ги дам за символична сума. Пишете на ЛС.
  4. Видях го и ги монтирах точно за 5мин. работа. Тясната част до огледалото не трябва да се пъха в уплътнението , а остава до огледалото затова е извита да не пречи на видимостта , след това цялото трябва да се сгъне , за да влезе горе другият край и се прекарва през уплътнението. Вдига се стъклото до горе и 24ч. не трябва да се сваля (според описанието) . Това е от мен дано съм помогнал с описанието и на други, макарче вчера от натискане счупих малко парче от страната на шофьорското и сега съм го залепил целия ветробран с двойно лепещо и се надявам да издържи.
  5. Защото продавача и той толкова знае. Всеки казва както се вижда и от клиповете , че се подпъхват в уплътнението. Е да ама снощи до късно се мъчих и се отказах. При опит да ги върна днес продавача казва , че нямат проблем ние сме имали проблем с неправилен монтаж. Днес ще ходя до една морга с монтирани ветробрани да видя как са направени и ще пиша , ако има резултат.
  6. Ами някой пък да беше писал отговор от полза и да не си купувам поне... или да този който има да сподели как се крепят.
  7. При пък опира в самото начало и стъклото се връща. Незнам дали си успял , но аз се отказах засега
  8. И в крайна сметка какво се оказа, че и при мен на преглед едни викат тампони на амортисьори , други тампони заден мост, а по паважа или неравности по пъти имам чувството , че резерваната гума ми подскача. Нещо удря яко отзад , тропа силно.
×
×
  • Create New...