Jump to content

Torrro

Members
  • Мнения

    59
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А6 4Ф 3.0ТДИ

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Torrro's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Torrro

    “Parking Brake Malfunction”

    Включи и изключи десетина пъти ръчната спирачка и виж дали светлинния маркер за проблем ще изчезне. При мен помогна.
  2. Torrro

    Проблем с хидравлика A6

    Ако повтори проблема, а вероятно щом се е появил веднъж, ще го направи и втори път, то след празниците ще води моята "изгора" на лекар. Благодаря за мнението за шейбата на помпата!
  3. Torrro

    Проблем с хидравлика A6

    Еееее, не може да бъде. Точно се прибирам от работа и при паркиране воланът затегна, както е описал колегата. При затрудненото движение усетих и някакви пулсации във волана. Не знам, тук воланът дали е електрически и да е от мотора проблем? Също съм с А6 4Ф, моята е края на 2006г..
  4. Да, предположих, че са перките на радиатора, но какъв е този тампон с електрически контакт? Не е ли маслен? Иначе направих пълно обслужване на двигателя -масло и всички филтри и ревизия на предното окачване - смяна на четири носача и две биалетки. След смяната реших да прочета колата с Ваг Ком и така видях тези грешки.
  5. Имам три грешки на двигателя. Какво означават? Първите две явно са свързани със загубата на контакт на електрическия вентилатор. Третата грешка и представа си нямам.
  6. 350 лв. с монтажа и със сензор-лепенка. Толкова бързах за работа, че не можах нищо да огледам, ха, ха. После бързах за празник на дъщеричка, че завърши първи клас, а накрая дъжда. Все пак, докато карах колата, нищо не ми пречеше или дразнеше. Утре ще разгледам стъклото по-обстойно.
  7. След изчакване на поръчка за предно стъкло PILKINGTON, днес най-накрая смених челното стъкло на моята 4Ф. Старото ми стъкло се напука без видима причина, вероятно от вътрешно напрежение. Колата ежедневно я паркирам на един "офроуд" паркинг и купето понася определено усукване, поради което мисля, че това е допринесло за пукнатините. Пукнатините тръгнаха от двата долни ъгъла и се разпространиха диагонално на около 50см от ъглите. Както и да е, това е само лирическо отклонение. Притеснението ми е друго. От тази сутрин се радвам на новото стъкло, но ме предупредиха да не мия колата 3 дни. Това добре, но до преди малко валеше прилично обилно в квартала и питането ми е свързано с това, дали ще има нещо негативно за челното стъкло? Дали във водата е проблема или в агресивната химия, която се ползва на автомивката. Предполагам, че има отношение към качественото залепване на силикона. Та да се притеснявам ли заради дъжда или нещата са нормални?
  8. Torrro

    19ки джанти на 4Ф

    Ехааа, вашите 4Ф много икономични бре! Моята със 17-ки дава 8-8.2л/100км на магистрала със скорост 140-160км, а в града /София/ зимата държи 14-14.5л/100км. Сега се постопли и разходът падна на 13л/100км. Това малко в страни от темата. Всъщност разходът се влияе от размера и вида на гумите, но не мисля, че е нещо значително, по-скоро разликата се побира в литър, не повече. Иначе , за мен, 4Ф стои най-добре и балансирано на 18-ки.
  9. Аз рециклирах моя компресор в Ес Матик. Скоро беше, но не си спомням точно цената, ама ми се струва, че беше към 250-300лв. части с работата.
  10. Да, номерата съответстват: Original Audi receiver for radio-controlled clock. 100% Audi original parts. Audi part numbers: 8K0919145A, 4B0919145B, 4B0919145A, 4B0919145
  11. Благодаря. Трябва да е това - 4B0919145A, 4B0919145B
  12. Благодаря за уточненията! Не искам да сменям нещо, което при мен е здраво. В случая задният капак и стоповете ми са здрави. Ще търся префейсова броня. А, този модул за радиосверяване има ли си номер, че нещо не успях да намеря такова изображение, за да знам какво да търся в нета?
  13. Благодаря за отговора! Радио-модула, който е счупен от удара, всъщност не е тунера. Доколкото разбрах от майстора, с който успяхме да закрепим бронята, че да мога да се движа, докато взема нова броня и ремонтирам колата, тази джаджа командва силата на звука от радиото и я намалява автоматично, когато се паркира на заден ход и парктрониците работят. Ето снимка, която да ориентира за кой модул става въпрос. Това висящото на кабела е счупено посредата.
  14. Днес ме удариха отзад и задната брона на моята 4ф седан е счупена. За щастие щети по ламарините нямам, но бронята не става за нищо,. Сега се оглеждам за друга, втора употреба. Въпросът ми е , тъй като моята кола е 2006г. ,броните на фейсовите 4ф-ки идентични ли са с префейсовите? За седан става въпрос. Също така, ако намеря , например броня от S-line, крепежите еднакви ли са? Предполагам комбитата са с различни брони и за това за тях не питам. Също така ми се счупи радио-модула, който е монтиран отзад на бронята, иначе парктрониците работят. Понеже закрепих криво-ляво бронята, но забравих да снимам този радиомодул, някой знае ли му партидния номер и при смяна с друг трябва ли нещо да се обучава компютъра на колата?
×
×
  • Create New...