Jump to content

ValeriaPetrova

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 8P

Персонална информация

  • Локация
    Sofia, Bulgaria

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ValeriaPetrova's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. ValeriaPetrova

    Audi A3 2.0 FSI

    @Онуфри Да, разбрах в последствие, че имам верига 😅 . Благодаря Ви много за бързите отговори, в петък ще я закарам в сервиза и ще видим какво ще правим от тук на татък.
  2. ValeriaPetrova

    Audi A3 2.0 FSI

    @fifipaldi Звучи точно като дизел 1:1, Пробвала съм с различни марки гориво и си е все същото, маслото също. @Онуфри Здравей! Ами не съм много на ясно с тези неща и за това пиша тук, но не съм с верига, ами с ремък и е сменяван преди 10хил км не би трябвало според мен.
  3. ValeriaPetrova

    Audi A3 2.0 FSI

    Здравейте! Извинявам се предварително, ако темата не е за тук или вече има отворена такава. Карам А3ка 8P 2.0 FSI, проблема е, че мотора шуми като дизел .. често дори се случва по бензиностанциите да ме питат дали съм сигурно, че искам да сипя бензин 😂 . Разпитвала съм разни сервизи и всички са ми казвали, че така си работи колата и няма проблем. Карам я от 2 години близо и като се замисля наистина винаги е работила шумно, но като че ли напоследък е по-шумно и повече прави впечатление. Дали някой от вас се е сблъсквал с подобно нещо или има някаква информация по въпроса? Страх ме е да не би да е нещо сериозно и всички да подминават проблема.
×
×
  • Create New...