Jump to content

barz4eva

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi 80 b4 2.0 16v

Персонална информация

  • Локация
    Ямбол

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

barz4eva's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Търся ляв двусекционен фар. Става от ауди 80 b4(2.8, 2.6), купе и кабрио. Може и само стъкло.
  2. Колеги, наскоро си закупих ауди 80 б4 quattro. Имам въпрос относно задното окачване, тампоните са износени и са за смяна, но не намирам. Въпросът ми е откъде да си закупя или дали има някаква алтернатива.
  3. @VBI Реално интервенцията си е подобна на това да си го направиш с АБК инжекцион, с разликата, че слагаш електроника megasquirt а не диджифант. Доста съм прочел за интервенцията, просто ми беше интересно дали вместо АБК инжектори мога да използвам тези от 3.2, защото такива имам под ръка. 😃
  4. @VBI А изобщо има ли възможност някакви ел. дюзи да влязат и как би се случило това? Искам да минавам на ел. инжекция с megasquirt управление.
  5. А дали, евентуално, могат да се напаснат дюзи от 3.2 VR6 Audi A3 8p в всмукателния колектор на ACE-то, че ми изпаднаха на оферта.
  6. Когато на горната шайба съм на ГМТ в прозорчето се вижда 0, тоест би трябвало центровката на ремъка да е точна. Следователно като евентуален проблем остава запалването?
  7. Ангренажът е зацепен, на делкото е дадено малко предварение спрямо белега. Няма стробоскоп в региона и не мога да видя със сигурност как е.
  8. Колеги, карам ауди 80 ace само на газ, обикновена газова с плочка, изпарителят е landi se-81. Колата харчи доста, не пада под 12 извън града и около 20 градско, като града е Ямбол, не София. Вече с доста опити за настройка, смяна на плочки, делка, кабели, свещи(може и друго да има), не мога да постигна задоволителен резултат. Имате някакви идеи?
×
×
  • Create New...