Jump to content

Dono123

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди а6

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Dono123's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега аз карам олроуд но не е фейс,можеш фа питаш на лично каквото те интетесува!
  2. https://www.audiworld.com/forums/a6-s6-c6-platform-discussion-58/adaptive-lighting-aps-disable-fix-2964755/Колега в този форум в началото има указание как да се направи 11стъпки са,на моята стана така с ауди а6 4ф олроуд съм!
  3. Именно заради цената на новите искам да ги премахна,затова и питам дали е възможно да стане.
  4. Колеги колата е 4ф allroad.
  5. Здравейте колеги имам въпрос за 4ф.С електрически багажник съм но при топло време неиска да работи(дошло му е времето).Идеята ми е дали има вариянт да го премахна и да си стане обикновен механичен или трябва да търся ново моторче?Благодаря предварително!
  6. Dono123

    въздушно окачване

    разликата е клиърънса - олроуда е по-висок и по проходим, визията (изглежда по напомпан),и не на последно място цената(около 15000евра говорим за нова кола)
  7. Dono123

    въздушно окачване

    Колега кеф цена няма ,по принцим а6 4ф въпреки че вече са стари машини все още са доста скъпи за подръжка.Моите въздушни възглавници ги търкалям около 100хил.километра и сега дойде време на една от тях.Но да знаеш че олроуда е съвсем друга бира неможе да се сравнява с обикновено 4ф.
  8. Dono123

    въздушно окачване

    Рециклиране на въздушна възглавница около 300лв.,рециклиране на амортесьор ако има нужда м/у 300-400лв.,рециклиране на компресор ако има нужда 150-200лв, ако искаш нови цените са по 2или 3 в зависимост от къде се купуват.
  9. Dono123

    въздушно окачване

    Аз имам allroad и точно утре сутринта имам запазен час в smatic поради проблем с въздушното окачване,на въздух е много по-добре здрави са но като им дойде реда трябва да се сменят. А относно въпроса ти дали всички Аудита а6 са на въздушно-не са всички и ако неможеш да разбереш видимо дали е с обикновенно или въздушно просто влез в колата дай контакт натисни “car” бутона и ако не излезе една нарисувана количка с няколко разграфения за ниво значи колата не е с въздушно.
  10. Благодаря колега, засега ще я карам така когатo имам път до София ще я мина през smatic.
  11. Здравейте колеги нов съм във форума,и се извинявам ако съм пуснал в грешна тема. Проблема ми е следния имам Ауди а6 4ф олроуд 2006г. ,преди около десетина дни когато застудя времето след като оставих колата на другата сутрин беше спаднало нивото на предна дясна страна и задна дясна когато я запалих колата се повдигна, не светеха никакви лампи.На другия ден се повтори същото,лампи пак не светят.Закарах я в сервиз който уж се занимавал само с въздушно окачване( само да пясня че не съм в България, а в Македония или Северна Македония и аз вече незнам как се казва). В сервиза ми взеха 30 евра и диагнозата беше: ,,Нищо и няма няма грешки ние я калибрирахме и най-вероятно е от студеното". Та, интересува ме според вас възможно ли е да е от това което ми казват или трябва да правя ПСР тестове и да я карам до София? Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...