Jump to content

Gabriel

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А4 Б7

Персонална информация

  • Локация
    Монтана

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Gabriel's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега, имам още една кола. Нея си я карам без проблем. Не мисля, че проблема е в моите умения. С предно е. Мотора е 2.0 170к.с.
  2. В момента не се сещам марката на гумите, но знам, че имат 9 mm грайфер. Пробвал съм с включен и с изключен esp. Същото си е. Улицата не е от най-стръмните. Първо се опитах да я изкача с малко газ. След като видях, че не става се засилих. Излезе с триста зора и изключен esp. Не мисля, че може да коментираш шофьорските умения на някого, без да го познаваш. Публикацията ми е с цел да разбера какъв е проблема, от някого който може би е имал същия проблем. Коментара ти няма смисъл.
  3. Здравейте, колеги! От скоро съм собственик на Ауди и по-точно на Б7. Смених летните гуми със зимни (нови) и нямах проблеми докато не падна първия сняг (около 10 см.). След като падна снега, колата постоянно буксува. Както вече споменах, гумите са нови. След като разбрах, че няма как да шофирам с тези гуми, отидох и си купих други - също нови, тъй като си мислех, че проблема е в тях. Колата продължава да буксува. Колата е със спортно окачване (ако това има значение). Според вас къде е проблема? Какво бихте ме посъветвали?
×
×
  • Create New...